ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Το στοίχημα του Φερέιρα και οι μεταγραφικές κινήσεις

Με οδηγό τον αρχηγό Τζιμπρίλ Σισέ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται για πρώτη φορά εφέτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, 3 αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρώτου γύρου της Superleague. Ο Γ. Τριανταφυλλίδης γράφει για το στοίχημα του Φερέιρα αλλά και για τις μεταγραφικές κινήσεις.Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός ήταν υποχρεωμένος να κερδίσει στην Κέρκυρα στην πρεμιέρα του Ζεσουάλδο Φερέιρα στη Σούπερ Λίγκα. Οι παίκτες του τριφυλλιού έδειξαν διάθεση, προσπάθησαν να παίξουν με κάτω τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο αλλά δυσκολεύτηκαν απέναντι στην κλειστή άμυνα των γηπεδούχων.

Εν τέλει καθάρισαν το παιχνίδι χάρη στην ποιότητα του δημιουργού Κώστα Κατσουράνη και του εκτελεστή Τζιμπρίλ Σισέ, θυμίζοντας ανάλογες νίκες στο περσινό πρωτάθλημα, όπως στην Κομοτηνή, στη Ξάνθη και στη Λάρισα. Και αυτά είναι τα παιχνίδια που δίνουν τον τίτλο και όχι τα ντέρμπι.

Είναι μεγάλη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στην κορυφή, μετά από την αγωνιστική κρίση που πέρασε με την αλλαγή του προπονητή. Και για πρώτη φορά εφέτος δίνει ελπίδα στον κόσμο του. Ασφαλώς χρειάζεται σκληρή δουλειά για να μπορέσουν οι "πράσινοι" να βρουν έναν καλό ρυθμό με ένα οργανωμένο πλάνο στο παιχνίδι τους.Και το στοίχημα για τον Φερέιρα θα είναι να μάθει τους παίκτες του, χωρίς βαθμολογικές απώλειες. Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του 3 παιχνίδια μέχρι τα Χριστούγεννα: Πανσερραϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο, Αστέρα στην Τρίπολη και Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ. Οι "πράσινοι" έχουν την ευκαιρία να βγουν πρωταθλητές χειμώνα και στη διακοπή θα μπορούν αφενός να ξεκουραστούν και αφετέρου να δουλέψουν ακόμη καλύτερα με τον Φερέιρα, ο οποίος θέλει να περάσει τα δικά του στοιχεία στην ομάδα.

Παράλληλα η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση τον Ιανουάριο και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν συζητήσει με τον Πορτογάλο τεχνικό για τις θέσεις αλλά περιμένουν τις τελικές του εισηγήσεις. Σε πρώτη φάση οι "πράσινοι" θέλουν έναν αμυντικό μέσο και η περίπτωση του Κουμορτζί του Πανιωνίου παίζει αλλά και έναν επιθετικό, από τη στιγμή μάλιστα που ο Φερέιρα στα δύο πρώτα του παιχνίδια, έχει χρησιμοποιήσει μαζί τους Σισέ-Πετρόπουλο στο δεύτερο ημίχρονο.

Και φαίνεται πως χρειάζεται ένας γρήγορος επιθετικός που θα μπορεί να ανοίγει διαδρόμους στον Σισέ και ο Πετρόπουλος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το ρόλο.
Στα επόμενα παιχνίδια ενδέχεται να δούμε και τον Γκοβού, ο οποίος πήρε μία τελευταία ευκαιρία, με ταυτόχρονη μείωση των αποδοχών του. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν καλό παίκτη στη δεξιά πτέρυγα, ιδιαίτερα απέναντι σε κλειστές άμυνες και οι λύσεις των Μαρίνου-Δημούτσου είναι υπηρεσιακές. Παράλληλα ο Φερέιρα περιμένει την επιστροφή των Λέτο-Νίνη, κυρίως στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...