ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Γκρέι: «Εφικτή η πρόκριση»

Γκρέι: «Εφικτή η πρόκριση»
Με νίκη απέναντι στη Ροάν (30/11, 8 μ.μ.) ο ΠΑΟΚ θα ψάξει το ψυχολογικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια του EuroCup, με τον Τζάστιν Γκρέι να πιστεύει ότι η πρόκριση είναι ακόμα εφικτή. Ο 26χρονος γκαρντ θεωρεί ότι κλειδί στον αυριανό αγώνα θα είναι η άμυνα, καθώς αν είναι προσηλωμένοι σε αυτή θα πάρουν δύναμη και στην επίθεση: «είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε σκληρά και να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει τη δυνατότητα να παλέψουμε ως το τέλος για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Χάσαμε τα δύο πρώτα μας παιχνίδια στο Eurocup και μία νίκη σε αυτό τον αγώνα με τη Ροάν, θα μας δώσει ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Πιστεύω ότι το κλειδί του αγώνα θα είναι η άμυνά μας. Είναι μία πολύ αθλητική ομάδα, τρέχουν πολύ μέσα στο γήπεδο και για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας, κάτι που θα μας δώσει δύναμη και στην επίθεσή μας. Η καλή άμυνα μπορεί να μας δώσει τη δυνατότητα και για μερικά εύκολα σουτ και ταυτόχρονα να καταφέρουμε να σταματήσουμε και το δικό του παιχνίδι. Πιστεύω ότι έχοντας και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, είναι πολλές οι πιθανότητες για να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι ακόμη και τώρα μπορούμε να περάσουμε στους 16 του EuroCup».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...