ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ύμνοι Γκέρεμι για Ροτέν

Ύμνοι  Γκέρεμι για Ροτέν

Ο Γκέρεμι της ΑΕΛ υπήρξε συμπαίκτης με τον Ζερόμ Ροτέν που είναι στόχος της ΑΕΚ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γάλλο, με τον οποίο συνυπήρξε για ένα εξάμηνο στην Ανγκαραγκουτσού.

Τα καλύτερα είχε να πει ο Γκέρεμι στην Goal News για τον πρώην συμπαίκτη του, Ζερόμ Ροτέν: «Ο Ζερόμ διαθέτει ένα εξαιρετικό αριστερό πόδι και το μεγάλο ατού του είναι οι σέντρες του, είναι σπεσιαλίστας. Βασιζόμενος στη σέντρα του, άλλωστε, έχει φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα. Βέβαια είναι λογικό όσο περνούν τα χρόνια να υπάρχει διαφορά, αλλά για την ΑΕΚ είναι εξαιρετική λύση. Θα βοηθήσει πολύ και θα την ανεβάσει ποιοτικά. Τον θυμάμαι όταν ήρθε στην Άνκαρα, που όχι μόνο μας έδωσε ποιότητα, αλλά βοήθησε ουσιαστικά γιατί πήραμε πολλούς βαθμούς. Όποιον και αν ρωτήσεις το ίδιο θα σου πει. Μιλάμε συχνά, τελευταία φορά μου είχε τηλεφωνήσει πριν από περίπου ένα μήνα και με ρώτησε σε ποιες πόλεις της Ελλάδας αξίζει να έρθει και του απάντησα στις δύο μεγάλες, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη».

Στη συνέχεια ο Γκέρεμι αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Ζιντάν και στον χαρακτήρα του Ροτέν: «Οι Γάλλοι τον έχουν παρεξηγήσει άδικα για τις δηλώσεις για τον Ζιντάν, όμως πρέπει να ξέρουν ότι δεν είναι κακός χαρακτήρας, ίσα ίσα που έχει το θέρος της γνώμης του. Ο Ζερόμ έχει προσωπικότητα και όταν θέλει να μιλήσει θα μιλήσει. Έχει άποψη και ξέρει να την εκφράζει. Είναι σημαντικό να είσαι δυναμικός χαρακτήρας και να μη φοβάσαι να εκφράσεις τη γνώμη σου και αυτό κάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...