ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Και τώρα… μεταγραφές

 Και τώρα… μεταγραφές
Στον Παναθηναϊκό την ικανοποίηση για την ανακατάληψη της πρώτης θέσης διαδέχεται η εντατική εξέταση παικτών και τα ταξίδια Αντωνίου και Φρέιτας για την πραγματοποίηση μεταγραφών κατά τις επιθυμίες του Φερέιρα.

Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες ο Ζεσουάλντο Φερέιρα θα κάνει τις τελικές του εισηγήσεις για τις μεταγραφές που επιθυμεί να γίνουν στον Παναθηναϊκό.

Οι θέσεις στις οποίες φαίνεται ότι θα υπάρξει ενίσχυση είναι αυτή του αριστεροπόδαρου χαφ στον άξονα και του επιθετικού που θα προσφέρει την εναλλακτική του Σισέ. Ανοιχτή παραμένει η πιθανότητα να αποκτηθεί και ένας δημιουργικός μέσος που θα μπορεί να παίξει πίσω από τον Σισέ.

Εντός της εβδομάδας μάλιστα αναμένεται να αναχωρήσουν οι Αντωνίου – Φρέιτας στο εξωτερικό για να ξεκινήσουν επαφές με εκπροσώπους παικτών που απασχολούν τους Πράσινους. Αυτό που παραμένει πριν αναχωρήσουν είναι να αποφασίσει ο Φερέιρα αν θα χρειαστεί τελικά και ένα δεξιοπόδαρο μέσο που θα αγωνίζεται στον άξονα και θα του προσφέρει ακόμη μια ποιοτική λύση στο 4-3-3 που θέλει να παίζει.

Ονόματα έχουν ακουστεί πολλά τόσο από την ελληνική, όσο και από την ξένη αγορά. Τα δυο ονόματα που πάντως δεν πρόκειται να έρθουν στον Παναθηναϊκό είναι ο Ζαν Μακούν της Λυόν και ο Άντερσον της Μάντσεστερ. Ο Καμερουνέζος της Λυόν δεν παραχωρείται ως δανεικός και κοστίζει πάρα πολλά για να αγοραστεί, ενώ για τον Άντερσον ο Φέργκιουσον ξεκαθάρισε ότι δεν παραχωρείται.

Ανοιχτή παραμένει η περίπτωση Κουμορτζί με τους Πράσινους να μην συζητούν με τίποτα για ποσά άνω του ενός εκατομμυρίου και να προσφέρουν έμψυχα ανταλλάγματα για να δελεάσουν τον Τσακίρη να δώσει το ΟΚ για να πραγματοποιηθεί μια από πρώτες τους επιθυμίες από την Ελληνική αγορά. Εναλλακτική περίπτωση είναι ο Κροάτης της Σάλκε Ιβάν Ράκιτιτς.

Για την επίθεση ο Ούγκο Αλμέιδα είναι από τους παίκτες που δεν θα άφηναν αδιάφορη καμία Ελληνική ομάδα και αποτελεί έναν από τους μεγάλους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού εδώ και αρκετές μεταγραφικές περιόδους. Το συμβόλαιο του με τη Βέρντερ τελειώνει το καλοκαίρι, όμως την περίπτωση του παρακολουθεί και η Πόρτο που μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο. Θα γίνει προσπάθεια πάντως να χρησιμοποιηθεί ο μάνατζερ του Φερέιρα, Ζόρζε Μέντες που είναι και μάνατζερ του Αλμέιδα.

Διακαής πόθος του Φερέιρα είναι ο Ματέους της Μπράγκα. Ο 27χρονος βραζιλιάνος, που ο Φερέιρα ήθελε και στην Μάλαγα, έχει κάνει μια αρκετά καλή χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αποτελεί πλέον μια ακριβή περίπτωση.

Τέλος ένα σενάριο από την Ολλανδία θέλει τον Αντωνίου να έχει πραγματοποιήσει ταξίδι αστραπή για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του Τέο Γιάνσεν, που ήταν βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Τβέντε αλλά θα αποτελέσει παρελθόν λόγο ενός τσακωμού που είχε με τον πρόεδρο της Ολλανδικής ομάδας. Ο 29χρονος Ολλανδός μπορεί να φύγει είτε με μεταγραφή είτε ως δανεικός.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο μεταγραφικός χειμώνας του παναθηναϊκού αναμένεται «καυτός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...