ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Βίγια: Δεν το πήραμε ακόμη

Βίγια: Δεν το πήραμε ακόμη
Ο Νταβίντ Βίγια έσπευσε να προσγειώσει τους συμπαίκτες του μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ και να τονίσει τη σημασία του να συνεχίσουν τις νίκες γιατί έχει δρόμο το πρωτάθλημα ακόμη.

Ο Νταβίντ Βίγια μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για τον τρόπο με τον οποίο τους δυσκόλεψε η Ρεάλ, ενώ τόνισε ότι αυτή η μεγάλη νίκη δεν θα σημαίνει τίποτα αν δεν συνεχίσει η Μπάρτσα να κερδίζει ούτως ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο τέλος.

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη. Την ψάξαμε και την πήραμε», είπε ο Ισπανός και συνέχισε: «Θέλαμε να μπούμε δυνατά και να εξασφαλίσουμε μια διαφορά. Και ποιος καλύτερος τρόπος από αυτόν που τελικά κάναμε; Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε για κάτι παραπάνω. Η ομάδα έπαιξε καλύτερα, αλλά η Ρεάλ μας δυσκόλεψε και έπρεπε να υπερκεράσουμε το κέντρο τους. Τώρα είμαστε δυο βαθμούς μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γιατί είναι μόλις Νοέμβρης. Δεν είχε χαθεί πριν τον αγώνα και ούτε τώρα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα πλεονέκτημα και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να νικάμε».

Βέβαια δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι το αποτέλεσμα είναι ένας θρίαμβος του στυλ της Μπάρτσελόνα: «Ο τρόπος με τον οποίο κερδίσαμε είναι επίσης σημαντικός. Είναι ο θρίαμβος του στιλ. Εκτός από το αποτέλεσμα μπορούμε να δούμε τη διαφορά και στην κατοχή της μπάλας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...