ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Βαλντάνο: Δεν είναι αυτή η διαφορά

Βαλντάνο: Δεν είναι αυτή η διαφορά
Ο Χόρχε Βαλντάνο μίλησε μετά την λήξη του αγώνα για την συντριβή της Ρεάλ, λέγοντας πως δεν δείχνει την πραγματική διαφορά των δυο ομάδων το σκορ, αλλά και πως αυτό πρέπει να γίνει μάθημα στην ομάδα του.

Σε παραδοχή της ήττας προχώρησε ο Χόρχε Βαλντάνο μετά την συντριβή της Ρεάλ. Βέβαια τόνισε ότι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά των ομάδων, ενώ για τον Μουρίνιο, είπε πως δεν προσέγγισε λάθος το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η Μπάρτσα ήταν θαυμάσια, και στην αρχή του αγώνα αλλά και στην συνέχεια του. Τα γκολ στην αρχή του παιχνιδιού ήταν δύσκολο να ξεπεραστούν. Ελπίζουμε να συνέλθουμε γρήγορα. Έχουμε καλούς παίκτες και έναν μεγάλο προπονητή. Ως εκ τούτου, δεν είναι ένα μοιραίο πλήγμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη διαφορά και είμαστε πολύ απογοητευμένοι, αλλά αυτό δεν ακυρώνει ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Είμαστε μια νέα ομάδα και αυτά τα μαθήματα θα μας ωριμάσουν. Σήμερα η Μπάρτσα έπαιξε με πολύ πάθος και εμείς δεν είχαμε την ένταση που απαιτεί ένα ματς αυτού του επιπέδου, αλλά αυτός είναι ένας από τους λόγους. Ο Μουρίνιο δεν θα μπορούσε να κάνει σημαντικές διορθώσεις στον τρόπο που κατέβασε την ομάδα. Αυτή δεν είναι η διαφορά των δυο ομάδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...