ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Χιμένεθ: «Νίκη στην Κροατία»

Χιμένεθ: «Νίκη στην Κροατία»
Ο Μανόλο Χιμένεθ αφού συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη επί του Ολυμπιακού έδωσε πρόσταγμα νίκης στην Κροατία, για να βρεθούν οι Κιτρινόμαυροι στην κλήρωση της επόμενης φάσης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ στην επιστροφή της ΑΕΚ στις προπονήσεις μίλησε στους παίκτες για τη νίκη τους επί του Ολυμπιακού, αλλά έδωσε και το σύνθημα για τη νίκη εναντίον της Χάιντουκ, απαιτώντας τους τρεις βαθμούς, που θα φέρουν την Ένωση ένα βήμα πιο κοντά στην κλήρωση της επόμενης φάσης του Γιουρόπα Λιγκ.

Ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη και την προσπάθειά σας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί από κάθε απόψε. Μόνο στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα έπεσε ο ρυθμός μας και φαινόμασταν κουρασμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε περισσότερο με την καρδιά και όχι με τα πόδια. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε και να έχουμε από εδώ και πέρα είναι να τα συνδυάζουμε και τα δυο μέχρι το 90’. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι από τον Ολυμπιακό, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, το θέμα όμως είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο όλα τα παιχνίδια. Να δίνουμε το 100% όπως με τον Ολυμπιακό απέναντι σε όλες τις ομάδες και να μην παίζουμε μόνο στα ντέρμπι με πάθος. Αυτό μας λείπει να παίζουμε πάντα με ένταση. Κάναμε κάποια λάθη σε αυτό το παιχνίδι, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος».

Ο Ισπανός έκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος στον αγώνα με τη Χάιντουκ: «Πάμε στην Κροατία για να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο παιχνίδι, σε μια σκληρή έδρα, αλλά θέλουμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Θέλω να βρισκόμαστε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Πρέπει να παίξουμε όσα λεπτά διαρκέσει το παιχνίδι στο 100% και όχι μόνο στο πρώτο μέρος. Να μη χαρίσουμε ημίχρονο στον αντίπαλο, όπως έχουμε ξανακάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...