ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Κρίσιμη η Τρίτη στον Πειραιά

Κρίσιμη η Τρίτη στον Πειραιά
Στο «τρέξιμο» βρίσκονται ακόμη οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, καθώς λίγες μόλις ώρες πριν από την προγραμματισμένη για την Τρίτη (30/11) γενική συνέλευση τα πάντα μένουν στον «αέρα».

Ανταπόκριση από επιχειρηματίες που θα αναλάμβαναν οικονομικά τον σύλλογο δεν υπήρξε, με αποτέλεσμα οι φήμες για νέα αναβολή να ακούγονται όλο και πιο έντονα. Στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων παρόλα αυτά γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο, ώστε να προκύψει το διοικητικό συμβούλιο, που θα αντιμετωπίσει όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή την ομάδα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να μπει και πάλι μπροστά ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ώστε να συγκροτηθεί μια προσωρινή διοίκηση, προκειμένου να αποφευχθεί η λύση του Πρωτοδικείου. Τα πράγματα, ωστόσο, είναι εξαιρετικά δύσκολα και τη δεδομένη στιγμή οι αθλητές όλων των τμημάτων είναι οι μόνοι χαμένοι, αφού δεν βλέπουν κανένα φως στο τούνελ και το κυριότερο χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις, το τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει από το μεσημέρι της Τρίτης (30/11, 13:00) και μετά, όπου έχει προγραμματιστεί στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Καραϊσκάκης η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...