ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση Πανσερραϊκού κατά Άρη

Ανακοίνωση Πανσερραϊκού κατά Άρη

Ανακοίνωση κατά της ΠΑΕ Άρης εξέδωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, με την οποία απαντάει σε δημοσίευμα εφημερίδας των «κιτρινόμαυρων» για τη ρατσιστική επίθεση, που δέχτηκε ο Κρίστι Βανγκέλι.

Το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Άρη φαίνεται πως έχει και συνέχεια εκτός αγωνιστικού χώρου, μετά τα όσα συνέβησαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Αθλητικά Νέα δημοσίευσε ότι ο Κρίστι Βανγκέλι δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη. Με αφορμή αυτό το δημοσίευμα, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για τη συμπεριφορά του παίκτη των «κιτρινόμαυρων» καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και για κατασκευάσματα της διοίκησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Σε απάντηση του δημοσιεύματος εφημερίδας που πρόσκειται στον Άρη, η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει:

«Δεν ασχολούμαστε με τα κατασκευάσματα της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και του ποδοσφαιριστή, Κρίστι Βανγκέλι. Ας ψάξουν να βρουν πως συμπεριφερόταν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και τις δύο ημέρες διεξαγωγής του, όπου με χυδαίες φράσεις καταφερόταν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τα Θεία».

Ρεπό ενόψει Παναθηναϊκού

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα ο Ντάγκαν Κοκότοβιτς έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και, έτσι, από αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία των «λιονταριών» για το επερχόμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο (4/12 19:30).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...