ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Έλλειψη χρημάτων, στάση Eυρώπης


Στις αγορές όταν δεν κινείται τίποτα λόγω έλλειψης ρευστού, η έκφραση που επικρατεί είναι «έλλειψη χρημάτων, στάση εμπορίου». Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η έλλειψη χρημάτων στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της και από την στιγμή που κανείς από τους οικονομικά εύρωστους φίλους του συλλόγου δεν έκανε τον κόπο να βάλει το χέρι στην τσέπη και να βοηθήσει, οι διοικούντες τον ΑΟ, πήραν μια σημαντική απόφαση, την αποχώρηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ από την Ευρώπη. Μια απόφαση που αρχικά μπορεί σε πολλούς να φαίνεται ως ντροπιαστική, αλλά από την άλλη ήταν μονόδρομος καθώς από την στιγμή που δεν υπάρχουν λεφτά, τα έξοδα για τους αγώνες του CEV Cup θα είναι τέτοια που θα βάλουν σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο την ύπαρξη του τμήματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο, αντιλαμβανόμενος τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που δυστυχώς βασανίζει όχι μόνο τον αθλητικό κόσμο, αλλά όλη την ελληνική κοινωνία αποφάσισε να αποσύρει τη γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συνομοσπονδίας (CEV CUP).
Με δεδομένη την κατά γενική ομολογία δύσκολη κλήρωση και σε συνδυασμό με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, ο Σύλλογος θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει όλη του την ενέργεια στη διατήρηση των κεκτημένων (Πρωτάθλημα-Κύπελλο).
Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας και του Συλλόγου να κατανοήσουν και να στηρίξουν το τμήμα στις εγχώριες διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...