ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Τέλος καριέρας για τον Ομπέρτο

Ο Φαμπρίτσιο Ομπέρτο Ο Φαμπρίτσιο Ομπέρτο ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, λόγω καρδιακού προβλήματος. Ο Αργεντινός σέντερ του Πόρτλαντ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού την αγωνιστική περίοδο 1998-99, γνωστοποίησε την απόφασή του πριν από την αναμέτρηση των Μπλέιζερς με το Μιλγουόκι.

"Πήρα την απόφαση να βάλω την υγεία και την οικογένειά μου πριν από το μπάσκετ. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά είναι η καλύτερη", τόνισε χαρακτηριστικά ο 35χρονος άσος, ο οποίος στέφθηκε το 2004 "χρυσός" Ολυμπιονίκης με την εθνική Αργεντινής και το 2007 πρωταθλητής NBA με το Σαν Αντόνιο. Ο Ομπέρτο αγωνιζόταν φέτος για έκτη σεζόν στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου (στο Σαν Αντόνιο το διάστημα 2005-2009, στην Ουάσινγκτον τη σεζόν 2009-2010 και φέτος στο Πόρτλαντ), με μέσο όρο καριέρας 3.2 πόντους και 3.5 ριμπάουντ (σε 14.5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα).

Το Πόρτλαντ απέκτησε τον Ομπέρτο λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν, προκειμένου να καλύψει τα κενά από τις απουσίες των Τζόελ Πρζιμπίλα και Γκρεγκ Όντεν, οι οποίοι αναρρώνουν από επέμβαση στο γόνατο. Ο έμπειρος άσος ήταν μέλος της εθνικής Αργεντινής, η οποία υποχρέωσε τις Ηνωμένες Πολιτείες στην πρώτη ήττα της ιστορίας τους με παίκτες από το NBA (87-80) στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2002 στην Ινδιανάπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...