ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Με απουσίες κόντρα στον Πανιώνιο

Ο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο και θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων. Ο Ερνεστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στους δύο βασικούς του παίκτες στον άξονα της μεσαίας γραμμής, καθώς Ντουντού και Ιμπαγάσα τέθηκαν νοκ άουτ.

Ο Μοϊσές Ουρτάδο θα πάρει τη θέση του Βραζιλιάνου, ωστόσο ερωτηματικό αποτελεί ποιος θα αντικαταστήσει τον Ιμπαγάσα, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για δύο περίπου βδομάδες. Αν αυτός θα είναι ο Φουστέρ, τότε οι "ερυθρόλευκοι" ή θα παραταχθούν με δύο επιθετικούς (Μιραλάς και Πάντελιτς) ή ο Φετφατζίδης θα τοποθετηθεί πίσω από τον μοναδικό επιθετικό. Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο ο αντι-Ιμπαγάσα να είναι Γιάννης Παπαδόπουλος με τον Φουστέρ να παραμένει στη θέση του.

Η ομάδα του Πειραιά θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό, αλλά μπροστά της θα βρει τους "κυανέρυθρους" που με ανεβασμένη τη ψυχολογία θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το θετικό αποτέλεσμα στο δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι κόντρα σε ένα σύλλογο που έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...