ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Φροξυλιάς: "Δώρο για μένα..."

Ο Φροξυλιάς έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ Ο Δημήτρης Φροξυλιάς έγραψε ιστορία το βράδυ της Πέμπτης, αφού με την είσοδό του στον αγώνα ΑΕΚ - Αντερλεχτ έγινε ο νεώτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής της Ένωσης, που κάνει ντεμπούτο σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Επίσης είναι ο πέμπτος νεαρότερος ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό ματς.

Ο Δημήτρης Φροξυλιάς μίλησε αποκλειστικά στο Novasports για την πρώτη του εμπειρία με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ αναφέρθηκε και στην ισοπαλία του δικεφάλου κόντρα στους Βέλγους.

"Είναι πολύ σημαντικό που έκανα ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ. Είναι ένα σημαντικό δώρο για εμένα, να παίζω μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας. Γενικά είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να αγωνίζονται νεαροί παίκτες", ήταν τα αρχικά του λόγια για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

"Πύρα το βάπτισμα του πυρός. Μου έφυγε το άγχος μετά από 5 λεπτά. Πριν μπω στο γήπεδο, είναι αλήθεια ότι είχα άγχος. Ήταν η πρώτη μου φορά και σιγά - σιγά πιστεύω ότι θα πηγαίνω όλο και καλύτερα".

Ερωτούμενος για την ευκαιρία που έχει αυτός και οι συνομήλικοί του από την παρουσία του κ. Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ, είπε: "Και για εμένα, αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας είναι μεγάλη ευκαιρία το γεγονός ότι υπάρχει ο κ. Χιμένεθ, ο οποίος δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι με πολλή δουλειά θα τα καταφέρουν ακόμα περισσότερα παιδιά".

Σε ότι αφορά τέλος το ματς με την Αντερλεχτ, υποστήριξε: "Στον αγώνα με την Αντερλεχτ είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Σάββα (σ. σ. Γκέντσογλου) και τον Μπλάνκο. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει νωρίς το ματς. Προηγηθήκαμε με το γκολ του Μπλάνκο, αλλά δε δείξαμε συγκέντρωση και μας ισοφάρισαν. Έγιναν πολλά λάθη μαζεμένα στο γκολ αυτό και θα πρέπει να τα βελτιώσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...