ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Κανονικά ο Κόκε

ΑΡΗΣ: Κανονικά ο Κόκε
Ο Σέρχιο Κόκε προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς το Σάββατο ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τη Λάρισα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Έτσι οι απουσίες για τον αγώνα της ένατης αγωνιστικής περιορίζονται στις απουσίες του τιμωρημένου Μίσελ και των τραυματιών Τσέζαρεκ και Παπαζαχαρία. Η προετοιμασία των «κιτρίνων» ολοκληρώνεται την Κυριακή με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Ο Νίκος Λαζαρίδης παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της όγδοης αγωνιστικής από τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Κολτσίδα. «Έτυχε να είμαι εγώ και να βρίσκομαι εκεί την κατάλληλη στιγμή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο Ήταν πραγματικά ένα πολύ ωραίο γκολ και επειδή εμείς οι αμυντικοί σπάνια σκοράρουμε, ήταν αρκετά σημαντικό για μένα. Θέλω να το αφιερώσω στη σύζυγό μου και στο γιο μου», δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός.

Όσο για την άδικη ήττα στο Λεβερκούζεν, αλλά και το επερχόμενο ματς πρωταθλήματος, τόνισε: «Ήταν μια δύσκολη βραδιά για εμάς στο Λεβερκούζεν, αλλά το σημαντικό και ικανοποιητικό στοιχείο είναι ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, έπαιξε καλά και έκανε ευκαιρίες. Ο νόμος του ποδοσφαίρου, ωστόσο, σε τιμωρεί όταν κάνεις ευκαιρίες και δεν βάζεις το γκολ, τότε συνήθως δέχεσαι κι έρχεται η ήττα. Δυστυχώς αυτό συνέβη. Ο αγώνας με την Λάρισα κρύβει παγίδες, αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα και κοιτάμε μπροστά. Οπωσδήποτε πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι, να ανέβουμε στη βαθμολογία και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...