ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Νοκ άουτ και ο Ντουντού

Ορούμα εναντίον Ντουντού Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Ιμπαγάσα μετά το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε σήμερα ο Αργεντινός μέσος. Η διάγνωση έδειξε ότι έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού αριστερού ορθού μηριαίου τετρακεφάλου και, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των γιατρών, θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 15 ημέρες.

Ο Ιμπαγάσα δεν είναι ο μοναδικός "μεγάλος απών" από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (θα χάσει σίγουρα και τον αγώνα με τον Εργοτέλη). «Νοκ άουτ» τέθηκε και ο Ντουντού, ο οποίος από το πρωί ανέβασε πυρετό και δεν πήρε μέρος στην απογευματινή προπόνηση. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος παρέμεινε στο σπίτι του και άρχισε φαρμακευτική αγωγή. Εκτός έμειναν και οι Μήτρογλου, Ζαϊρί, Ποτουρίδης, Μέγερι, Ν. Παπαδόπουλος.
Νοκ άουτ τέθηκε και ο Ντουντού
Μετά την προπόνηση ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Πρόκειται για τους Νικοπολίδη, Πάρντο, Τοροσίδη, Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλο, Μοντέστο, Ριέρα, Φετφατζίδη, Νέμεθ, Φουστέρ, Πάντελιτς, Μιραλάς, Ρόμενταλ και Γκαλίτσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...