ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Το πλάνο για το Περιστέρι

Ο Νίπλιας στην προπόνηση... Την ώρα που η μεταγραφολογία ανθίζει στον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Νιόπλιας καταστρώνει τα πλάνα του έτσι ώστε να μπορέσει να "δραπετεύσει" από το Περιστέρι με το τρίποντο που ίσως φέρει τους "πράσινους" ξανά στην κορυφή ή τουλάχιστον θα τους διατηρήσει μία ανάσα από τον "αιώνιο" αντίπαλο τους.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Συγκεκριμένα ο Κατσουράνης με τον Καντέ θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ Βύντρα και Σπυρόπουλος τα δύο ακραία μπακ. Σιμάο και Ζιλμπέρτο Σίλβα θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ Γκοβού και Λουίς Γκαρσία θα τοποθετηθούν στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Ο Χριστοδουλόπουλος θα αγωνιστεί πίσω από τον Σισέ με στόχο να τροφοδοτεί τον Γάλλο επιθετικό.

Για ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, το ταξίδι του Κώστα Αντωνίου στην Ιταλία φούντωσε τα σενάρια για την απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στα χαφ και θα έχει την ικανότητα να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να σκοράρουν οι συμπαίκτες του. Επίσης οι "πράσινοι" ψάχνουν και έναν ποδοσφαιριστή που θα δίνει ανάσες στον Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...