ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

«Ο Κυργιάκος στη Λίβερπουλ; Δεν το χωράει ο νους μου»!

«Άστραψε και βρόντηξε» εναντίον του Ράφα Μπενίτεθ και του προηγούμενου ιδιοκτησιακού καθεστώτος στη Λίβερπουλ, ο Ζακ Κρεβουαζιέ. Έχοντας περάσει δύο σεζόν στο «Άνφιλντ» ως βοηθός του Ζεράρ Ουγιέ, ο Γάλλος καυτηρίασε τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας και από τις κακίες του δεν γλίτωσε ούτε ο «δικός μας», Σωτήρης Κυργιάκος.

Ο 62χρονος ψυχολόγος, πλέον συνεργάζεται με τον Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ, αλλά δεν έχασε ευκαιρία μιλώντας στη «Sun», να καταφερθεί επί δικαίων και αδίκων.

«Τρεις άνθρωποι φταίνε για την κατάσταση της Λίβερπουλ. Χικς, Τζιλέτ και Μπενίτεθ. Ο Ράφα είναι καλός προπονητής, όμως έφερε 60 παίκτες στην ομάδα τα πέντε χρόνια της παρουσίας του. Αν εξαιρέσεις τους Τόρες, Τσάμπι Αλόνσο και Μασεράνο, οι υπόλοιποι είναι αξιοθρήνητοι. Ο Σωτήρης Κυργιάκος κεντρικός αμυντικός στη Λίβερπουλ; Δεν το χωράει ο νους μου»! «Ο Κυργιάκος στη Λίβερπουλ; Δεν το χωράει ο νους μου»!
Ο Κρεβουαζιέ αναφέρεται με απίστευτους χαρακτηρισμούς και για πολλούς άλλους στη Λίβερπουλ.

«Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς είναι ένα ανέκδοτο, δεν θα έπρεπε να έχει θέση στην ομάδα! Οι Φιλίπ Ντεγκέν και Μάξι Ροντρίγκες, σκουπίδια. Δεν πηγαίνουν πια μεγάλοι παίκτες στη Λίβερπουλ. Όσο για τον Πόουλσεν, τι να πω. Δεν είμαι οπαδός του. Πιστεύω πως περισσότερο ταλέντο έχει ένα μόνο δάκτυλό του Μασεράνο…», συμπλήρωσε.

«Άνθρωποι της ομάδας μου είπαν πως ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ένας τυχερός μπάσταρδος, που χρωστάει όλη τη του τη δόξα σε 45’ στην Κωνσταντινούπολη», ήταν τα λόγια του για τον Ισπανό τεχνικό.

«Κλαίει η καρδιά μου όταν βλέπω έναν τέτοιο σύλλογο σε αυτήν την κατάσταση. Πάντως δεν νομίζω πως θα υποβιβαστούν, το πιθανότερο είναι ότι θα τερματίσουν στην 10η θέση», ήταν η πρόβλεψή του για την πορεία της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...