ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Έμεινε στην Ευρώπη η Τότεναμ

Στις δάφνες για τη μεγάλη της νίκη με σκορ 3-1 επί της Ίντερ για το Champions League φαίνεται πως είχε επαναπαυθεί η Τότεναμ, η οποία γνώρισε την ήττα με σκορ 4-2 από την Μπόλτον, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της ενδέκατης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ βρέθηκε να χάνει μέχρι και με 3-0, πριν «ξυπνήσει» και παραλίγο να κάνει μια επική ανατροπή.
Έμεινε στην Ευρώπη η Τότεναμ
Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Ντέιβις, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (31’ και 76’ με πέναλτι), με τον Στέινσον να «γράφει» ενδιάμεσα το 2-0 (56’). Ο Χάτον μείωσε στο 79’ και ο Παβλιουτσένκο στο 87’ έδωσε ελπίδες στα «σπιρούνια» για να σώσουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Ο Πετρόφ ωστόσο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 4-2, αφήνοντας τους Λονδρέζους με τη χαρά.

ΜΠΟΛΤΟΝ (Όουεν Κόιλ): Γιασκελάινεν, Ρόμπινσον, Νάιτ, Κέιχιλ, Στέινσον, Χόλντεν, Μπουάμπα, Τέιλορ (82’ Πετρόφ), Λι, Κ.Ντέιβις (90+6’ Μπλέικ), Ελμάντερ (90+4 Μ.Ντέιβις)

ΤΟΤΕΝΑΜ (Χάρι Ρέντναπ): Γκόμεζ, Ασού-Εκότο, Καμπούλ, Γκαλάς, Χάτον, Σάντρο (62’ Χάντλστοουν), Παλάσιος (46’ Παβλιουτσένκο), Κράνιτσαρ (78’ Μπέντλεϊ), Μόντριτς, Μπέιλ, Κράουτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...