ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ διαιτητής...

Μαύρο χρήμα από το ποδόσφαιρο... Οικονομικές δοσοληψίες ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, ανάμεσα σε διαιτητή από τη Βόρεια Ελλάδα που βρίσκεται αυτή την στιγμή στους πίνακες της Σούπερ Λιγκ και γνωστού μάνατζερ ανακάλυψε το Σώμα Δίωξης οικονομικού Εγκλήματος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα "Sportday".

Το ΣΔΟΕ έχει ξεκινήσει και έχει κάνει φύλλο και φτερό όλους τους λογαριασμούς διαιτητών, ατζέντηδων και παραγόντων που βρίσκονται μέσα στον αθλητισμό. Στο... ξεσκόνισμα βρήκαν στοιχεία που συνδέουν εν ενεργεία διαιτητή με μάνατζερ και τα χρήματα που ανταλλάχτηκαν ήταν πάρα πολλά.

Η ΕΠΟ είναι ενήμερη, καθώς την προηγούμενη βδομάδα πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Καπελέρη, επικεφαλή του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και του Σοφοκλή Πιλάβιου. Ο πρώτος αναμένεται να έχει μέσα στην επόμενη βδομάδα και συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή.

Οι έρευνες συνεχίζονται με τις τράπεζες να δίνουν στο ΣΔΟΕ όλες τις κινήσεις των λογαριασμών παραγόντων και διαιτητών, ενώ την επόμενη βδομάδα θα συνεχιστούν οι καταθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...