ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Φορτούνης!

Μπορεί το χτύπημα του Γιώργου Γεωργιάδη στον Κώστα Φορτούνη του Αστέρα Τρίπολης να προκάλεσε ανησυχία στους ανθρώπους της ομάδας, όμως φαίνεται πως ο νεαρός άσος έχει κάκωση στον αστράγαλο που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τρείς με τέσσερις μέρες. Συνεπώς θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Καβάλα για την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Επίσης καλά τα νέα ήταν και για τον Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και από την Τρίτη αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Αν υπολογίσουμε πως θα επιστρέψει, λογικά και ο Αργυρόπουλος, τότε ο αρχηγός των Αρκάδων, θα μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Πουλίδο, παίρνοντας την θέση του ανεμικού Ορόθκο.
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Φορτούνης!
Παράλληλα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό ακούστηκαν κάποιες χλιαρές αποδοκιμασίες προς τους παίκτες και τον προπονητή. Αυτό εκνεύρισε τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Μποροβήλο, ο οποίος είχε τετ-α-τετ με τον Βαγγέλη Βλάχο, όπου του εξέφρασε την στήριξή του. Είναι δεδομένο πως θέμα προπονητή δεν υπάρχει στον Αστέρα, και πώς να γίνει κάτι τέτοιο όταν η ομάδα κάνει αυτή την ξέφρενη κούρσα.

Πλέον οι Αρκάδες συγκεντρώνονται για το παιχνίδι με την Καβάλα για την δέκατη αγωνιστική ψάχνοντας την πρώτη του νίκη στην Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...