ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Λέτο: "Θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα"

Ξεκάθαρη απάντηση σε δημοσίευμα που ανέφερε πως ο Λέτο έχει κακές σχέσεις με τους Νιόπλια και Αντωνίου έδωσε ο Αργεντινός μέσος του Τριφυλλιού. "Ενόχλησε η νίκη επί του Ολυμπιακού" τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σεμπάστιαν Λέτο στο "Contra.gr":

Σεμπάστιαν σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα ο λόγος που δεν αγωνίζεσαι είναι ότι έχεις έρθει σε ρήξη με τον προπονητή και τον διευθυντή ποδοσφαίρου; Ισχύει κάτι τέτοιο;
"Αστειεύεστε; Πώς είναι δυνατόν να ισχυρίζεται κανείς κάτι τέτοιο; Όχι μόνο είναι ψέμα, αλλά είναι τόσο χοντροκομμένο που προφανώς είναι και ύποπτο.

Τι εννοείς;
"Εννοώ πως όλοι ξέρουν για τον τραυματισμό μου. Συνεπώς, το να γράφεται κάτι τέτοιο προφανώς εξυπηρετεί άλλους σκοπούς... Όποιος το κάνει αυτό θέλει να κάνει κακό στην ομάδα. Ενδεχομένως ενόχλησε πολλούς το γεγονός ότι νικήσαμε τον Ολυμπιακό και είμαστε μια ανάσα από την κορυφή".

Η αλήθεια είναι όμως πως έχεις μείνει καιρό εκτός δράσης... 
"Ναι, και τρελαίνομαι που εξαιτίας αυτού του τραυματισμού δεν μπορώ να βοηθήσω και εγώ την ομάδα. Δουλεύουμε όμως πολύ πάνω στην αποθεραπεία μου και πιστεύω πως δεν αργεί η στιγμή που θα μπορώ και πάλι να μπω στο γήπεδο και να αγωνιστώ. Είμαι καλύτερα και ανυπομονώ να έρθει η ώρα να παίξω και πάλι συμβάλλοντας στην προσπάθεια που κάνει όλη η ομάδα".

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη του Αργεντίνου άσσου εδώ:
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/296229.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...