ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

"Χτίζει" πρωταθλητές ο Βαλβέρδε

Πάντελιτς, Νέμεθ και Φετφατζίδης πανηγυρίζουν Ο Ερνέστο Βαλβέρδε "χτίζει" ξανά μία ομάδα που θα έχει το μέταλλο και το χαρακτήρα του πρωταθλητή. Οι "ερυθρόλευκοι" αν και δεν βρέθηκαν σε εντυπωσιακή μέρα κατάφεραν να συντρίψουν με 5-0 τον Πανιώνιο, ο οποίος πριν λίγες μέρες ανάγκασε την ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα εντός συνόρων με τον Χιμένεθ στον πάγκο της. Πέρσι ο Ολυμπιακός αν δεν έπιανε υψηλά στάνταρ απόδοσης, δεν μπορούσε να κάμψει την αντίσταση ομάδων που πήγαιναν στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να "κλέψουν" το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να έχει στη σύνθεση του τους κινητήριους μοχλούς αυτής της ομάδας (Ντουντού, Ιμπαγάσα) δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος, ωστόσο τη λύση για ακόμα μία φορά έδωσε ο... δαιμονισμένος Μιραλάς. Ο Βέλγος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις δίνοντας λύσεις στο σκοράρισμα, καθώς μπορεί να κάνει γκολ ακόμα και τις φάσεις που δεν εμπνέουν κίνδυνο για τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι εμπνεύσεις του είναι μοναδικές και έλειπαν από το πρωτάθλημα μας, ενώ η συχνότητα με την οποία "βρίσκει" δίχτυα είναι μοναδική.
Μιραλάς και Φετφατζίδης πανηγυρίζουν
Με αυτές τις εμφανίσεις ο Μιραλάς δίκαια έχει κινητοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις για να αγοράσουν τα δικαιώματα του Βέλγου άσου από τη Σεντ Ετιέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι "ερυθρόλευκοι" πάτησαν λίγο το γκάζι και παρέσυραν τους "κυανέρυθρους" στο διάβα τους φτάνοντας σε μία εύκολη επικράτηση και στο +4 στο βαθμολογικό πίνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...