ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Πέμπτη σερί ισοπαλία ο Ηρακλής!

Ο Κιντάνα μαρκάρει τον Μάρα Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στα Πηγιάδια, Skoda Ξάνθη και Ηρακλής ήρθαν ισόπαλοι 2-2. Οι Ακρίτες προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό με τέρμα του Βάλλα, ο γηραιός αντεπιτέθηκε και γύρισε το ματς μέσα σε εννέα λεπτά, με γκολ των Μάρα και Σολτάνι όμως ο Στιούαρτ στο 73ο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Υπό το βλέμα του Φερνάντο Σάντος, ο Ηρακλής εμφανίστηκε πολύ πιο δραστήριος, ωστόσο η Ξάνθη ήταν αυτή που έφτασε στο γκολ, καθώς στο 19' ο Βάλλας με προβολή άνοιξε το σκορ. Δεν κράτησε όμως το προβάδισμα για πολύ.

Τρία λεπτά αργότερα (22') και από μπαλιά του Πίτου Γκαρσία, ο Μάρα ισοφάρισε. Ο «γηραιός» ήταν καλύτερος και επιβραβεύθηκε πριν περάσουν δέκα λεπτά, καθώς στο 29' και από νέα μπαλιά του Πίτου Γκαρσία, ο Σολτάνι βρέθηκε απέναντι από τον Γκσπούρνινγκ και με πλασέ έκανε το 2-1.

Οπως ήταν φυσικό, σε όλο το δεύτερο μέρος η Ξάνθη πάλεψε για την ανατροπή του σκορ. Δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, ούτε δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, κατάφερε όμως να «σώσει» κάπως την παρτίδα, όταν στο 79' ο Σουάνης επιχείρησε κάθετη μπαλιά, αποδέκτης έγινε ο Στιούαρτ κι αυτός με τη σειρά του την έστειλε στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Οπως αναφέραμε ήταν η 5η (!) διαδοχική ισοπαλία του Ηρακλή στο πρωτάθλημα ενώ μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα η Ξάνθη παρέμεινε στον... πάτο της βαθμολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...