ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Πεντάρα με σβηστές μηχανές ! (ρεπορτάζ και φωτογραφίες)

Μιραλάς… δαγκωτό!

(Photo: Action Images).
Κόκκινος... δήμαρχος!

Ο Μιραλάς πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Πανιώνιο... Ο Ολυμπιακός με σβησμένες τις μηχανές συνέτριψε τον Πανιώνιο με 5-0 και αύξησε τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό στους τέσσερις βαθμούς, έχοντας και ένα παιχνίδι περισσότερο. Ο Μιραλάς ήταν το πρόσωπο του αγώνα πετυχαίνοντας δύο τέρματα, ενώ τα άλλα τρία σημείωσαν οι Τοροσίδης, Πάντελιτς και Ριέρα.

Ο Πανιώνιος πίεζε ψηλά από την αρχή του αγώνα, θέλοντας να "καταστρέψει" το παιχνίδι του Ολυμπιακού και το είχε καταφέρει. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Ουρτάδο δεν μπορούσαν να περάσουν την μπάλα στην επίθεση, ενώ Φετφατζίδης και Ριέρα από τα πλάγια δεν έβρισκαν διαδρόμους για να δράσουν. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να "χτυπήσουν" με αντεπιθέσεις , ωστόσο το ένα γκολ που πέτυχαν με τον Ριέρα σωστά δεν μέτρησε, καθώς ο Ισπανός ήταν σε θέση οφσάιντ.
Κόκκινος... δήμαρχος! (video)
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, βλέποντας την ομάδα του να μην μπορεί να αναπτυχθεί σωστά, έδωσε εντολή στον Ραούλ Μπράβο να προωθείται, έτσι ώστε να δημιουργείται συνεχώς ένα τρίγωνο. Το γκολ για τους "ερυθρόλευκους" ήρθε στο 34' με τον Μιραλάς να πετυχαίνει ακόμα ένα εξαίσιο τέρμα στο πρωτάθλημα. Ο Βέλγος , με έναν "κεραυνό" έξω από την περιοχή ,έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Μάχο, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο το δρόμο για την εύκολη νίκη της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και στο 51' διπλασίασε τα τέρματα του με τον Τοροσίδη. Αυτό το γκολ "έλυσε" τα πόδια των παικτών του Βαλβέρδε, που πλέον κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η στρατηγική του Πανιωνίου που βγήκε μπροστά για να μειώσει, αλλά άφησε πολλούς ελευθέρους χώρους στα μετόπισθεν. Στο 69' ο Ολυμπιακός έφυγε στην αντεπίθεση, ο Ριέρα έστρωσε στον Μιραλάς, ο οποίος με πλασέ πανηγύρισε το δεύτερο του τέρμα στην αναμέτρηση.
Μιραλάς… δαγκωτό!
Οι αλλαγές του Ακη Μάντζιου δεν βοήθησαν τον Πανιώνιο, ο οποίος σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Πάρντο. Η πίεση από τους "κυανέρυθρους" άρχιζε να εξασθενεί, οι παίκτες του Βαλβέρδε μπορούσαν να αλλάζουν πιο σίγουρα πάσες και να… "βγάζουν" συνεχώς φάσεις στην περιοχή του Μάχο.
(Photo: Action Images).
Στο 73' ο Μιραλάς άγγιξε το χατ τρικ, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι. Εξι λεπτά αργότερα οι Πάντελιτς και Νέμεθ που πέρασαν στο παιχνίδι ως αλλαγή συνδυάστηκαν άψογα και ο πρώτος με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ριέρα με σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού.

Διαιτητής: Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορίνθου), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ (61' Μοντέστο), Τοροσίδης, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Φουστέρ (71' Πάντελιτς), Φετφατζίδης, Ριέρα, Μιραλάς (77' Νέμεθ)
Πανιώνιος (Aκης Μάντζιος): Μάχο, Βαρό, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοέ, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί (84' Κολοβός), Σάμαρη, Γουνδουλάκη (60' Χίκα), Ριέρα, Μπάλαμπαν (66' Κούκετς)

Ο Μιραλάς πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Πανιώνιο

ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ... ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...