ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

"Τρίποντο" με Σολάκη ο Ολυμπιακός Βόλου

Φάση από τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα Σημαντική νίκη επί της Κέρκυρας πέτυχε το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ολυμπιακός Βόλου, επικρατώντας με 1-0. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό σε όλα τα αποτέλεσματα και το «χρυσό» γκολ των νικητών πέτυχε στο 61ο λεπτό ο Σολάκης, λίγα λεπτά μάλιστα πριν γίνει αλλαγή. Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Σανκαρέ.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε στο ξεκίνημα να επιβάλει τον ρυθμό του και ως ένα σημείο το κατάφερε. Αυτό που δεν κατάφερε ήταν να βρει τον τρόπο να σπάσει την συμπαγή άμυνα της Κέρκυρας. Ενα δυνατό σουτ του Μαρτιν στο 5', που πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι, ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει στο α' ημίχρονο, ενώ ένα σουτ του Επστάιν στο 44', που απέκρουσε ο Γιακούποβιτς, ήταν η «απάντηση» των φιλοξενούμενων.

Αντίθετα, στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 61' και σε σέντρα του Ούμπιντες από δεξιά, ο Σολάκης πετάχθηκε και έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν κι έτσι δεν άλλαξε κάτι ακόμη κι όταν στο 83' οι Βολιώτες έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σανκαρέ.

Στα καθυστερήσεις ο Γιακούποβιτς απέκρουσε το δυνατό σουτ του Στολτίδη κι έτσι ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 1-0.

Ηταν η δεύτερη εντός έδρας νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ οι Κερκυραίοι μετρούν πια ισάριθμες ήττες μακριά από την έδρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...