ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Φλόρες: «Πάμε για νίκη στο Μπερναμπέου»

Με σκοπό να φύγει με το διπλό ταξιδεύει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με τον Κίκε Φλόρες. Ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος» αναφέρθηκε με σεβασμό για τον αντίπαλό του Ζοσέ Μουρίνιο, υποστηρίζοντας ωστόσο πως τοα συγκεκριμένο ματς προσφέρει ένα επιπλέον κίνητρο.
Φλόρες: «Πάμε για νίκη στο Μπερναμπέου»
Μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου το βράδυ του Σαββάτου, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε: «Ξέρουμε ότι η Ρεάλ μάς σέβεται και το ίδιο συμβαίνει και από την πλευρά μας. Αντιμετωπίζουμε έντεκα πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι δημιουργούν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο εμείς είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και πάμε στο “Μπερναμπέου” για τη νίκη. Φέτος έχουμε την αυτοπεποίθηση που μας έλειπε πέρυσι και στόχος μας είναι να μπούμε στην πρώτη τετράδα που στο Champions League της ερχόμενος περιόδου».

Αναφερόμενος στον Μουρίνιο πρόσθεσε: «Είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμένα το γεγονός ότι στον αντίπαλο πάγκο κάθεται ο Ζοσέ Μουρίνιο. Εμείς βέβαια το βλέπουμε σαν ένα ματς όπως όλα τα άλλα, με λίγο μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...