ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Οι αποκαλύψεις «πληγώνουν» την Αγγλία

Οι αποκαλύψεις «πληγώνουν» την Αγγλία
Ισχυρό πλήγμα φαίνεται πως έχει δεχθεί η υποψηφιότητα της Αγγλίας για την ανάληψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Αιτία, οι αποκαλύψεις για ενδεχόμενο χρηματισμό στελεχών της FIFA, που έγιναν μετά από «παγίδευσή» τους από δημοσιογράφους των «Sunday Times». Οι Άγγλοι φοβούνται ότι η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα έχει εκδικητικές τάσεις απέναντί της.

Η ιστοσελίδα του BBC επικαλούμενη εσωτερική πληροφόρηση, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει την πηγή, αναφέρει πως το κλίμα στις τάξεις της FIFA είναι ιδιαίτερα αρνητικό, ενώ παράλληλα ελλοχεύει ο φόβος ότι και ο τηλεοπτικός σταθμός ετοιμάζει ένα αφιέρωμα, στο οποίο θα βγάλει πολλά «άπλυτα» στη φόρα.

Ένα μέλος της αγγλικής επιτροπής διεκδίκησης φέρεται να έχει πει: «Αναρωτιέμαι αν είναι εφικτό να αντιστρέψουμε την κατάσταση. H FIFA πιστεύει ότι καταδιώκεται από τα Μέσα της Μεγάλης Βρετανίας. Οι επόμενες δύο-τρεις εβδομάδες θα είναι καθοριστικές, όμως η αλήθεια είναι πως η υποψηφιότητά μας δεν είναι τόσο δυνατή. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να αλλάξει κάτι».

Σύμφωνα πάντα με το BBC, ο ίδιος ο Σεπ Μπλάτερ, πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας άναψε το «πράσινο φως» για τον «πόλεμο» εναντίον των Άγγλων, όταν δήλωνε: «Δεν ξέρω εάν είναι σωστή μια τακτική παγίδευσης των ανθρώπων. Πρόκειται για ένα πολύπλοκο πρόβλημα σε ότι αφορά τα βρετανικά Μέσα. Το ποιος επωφελείται και ποιος βλάπτεται από τέτοιες πράξεις αλλά και τι ακριβώς συνέβη με τους Άγγλους δημοσιογράφους, είναι θέματα που εξετάζονται», τόνισε.

Η FIFA συνεδριάζει το διάστημα 15-17 Νοεμβρίου ώστε να αποφασίσει την τύχη των δύο μελών της που φέρονται να ήταν έτοιμοι να «πουλήσουν» την ψήφο τους, ενώ στις 2 Δεκεμβρίου θα ανακοινώσει τη χώρα που θα φιλοξενήσει τα Παγκόσμια Κύπελλα του 2018 και 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...