ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Πέρασε και ο Ηρακλής από του Ρέντη !

Πέρασε από του Ρέντη ο Ηρακλής Στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 εθνικής κατηγορίας των Ανδρών, ο Ηρακλής νίκησε τον Ολυμπιακό στο (άδειο από θεατές, λόγω τιμωρίας) κλειστό του Ρέντη με 3-1 σετ. Οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις τους, απόρροια των οποίων είναι οι τρεις ήττες στους ισάριθμους αγώνες που έχουν δώσει για το πρωτάθλημα.

Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στη Σαντορίνη ο πρωταθλητής Ελλάδας παραπαίει αγωνιστικά, ευρισκόμενος στην προτελευταία θέση της κατάταξης με απολογισμό μόλις ενός βαθμού, κι ας έχει παίξει τα δύο από τα τρία παιχνίδια στην έδρα του. Ο "Γηραιός" κατάκτησε το πρώτο σετ ύστερα από λανθασμένη υπόδειξη του πρώτου διαιτητή (Ράπτη), ο οποίος καθ΄ υπόδειξη του επόπτη έδωσε άουτ την επίθεση του Τζούριτς, ενώ δεν ήταν.

Οι φιλοξενούμενοι, στον πρώτο αγώνα τους με προπονητή τον Φρέντι Μπρουκς, πήραν και το 2ο σετ, ο Ολυμπιακός μείωσε και φάνηκε ότι θα ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως στο 4ο σετ οι παίκτες του "δεν υπήρχαν" στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης να φτάσει σε μια άκοπη νίκη.

Τα σετ (πρώτος αναφέρεται ο γηπεδούχος Ολυμπιακός): 31-33, 23-25, 25-23, 14-25.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...