ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού ο Τσάβι

Χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού ο Τσάβι
Ο Τσάβι ταλαιπωρείται από χρόνιο πρόβλημα στον αχίλειο τέτοντα, κάτι που είναι πολύ πιθανό να του στερήσει τη συμμετοχή του στην Εθνική Ισπανίας. Σταματάνε οι «γεμάτες» χρονιές για τον Τσάβι;
Ο άσος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεζ, ταλαιπωρείται από χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα. Η χρονιά αυτή εξελίσσεται σε ένα ατελείωτο βασανιστήριο για τον μέσο των «μπλαουγκράνα», ο οποίος τελείωσε με έντονες ενοχλήσεις το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη και θεωρείται αμφίβολος για το επερχόμενο ματς με τη Χετάφε .
Μετά τον αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Τσάβι έπρεπε να σταματήσει για ένα διάστημα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντελ Μπόσκε επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά και του είπε να μην πιέζεται για να μπορέσει να επανέλθει. Έκτοτε, δεν έχει καταφέρει να συμμετάσχει σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια.
Οι γιατροί έχουν ήδη προειδοποιήσει τον Τσάβι ότι ο τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα δεν είναι κάτι που «περνάει» εύκολα και σίγουρα όχι ένας επιπόλαιος τραυματισμός. Μάλιστα, τον ενημέρωσαν ότι ο τραυματισμός του είναι χρόνιος και ως εκ τούτου έχουν εμφανιστεί κάποιες φήμες – που πιθανό να μην είναι μόνο φήμες – που θέλουν τον ισπανό διεθνή να αποχωρεί από την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία, μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στις πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...