ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

«Μάχη για την πρώτη θέση»

Την σαφή δυσκολία της εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ολίμπια Λουμπλιάνας σημειώνει ο Ρομέιν Σάτο
Ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να παραμείνει μόνος... πρώτος στον δ' όμιλο της Ευρωλίγκας, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ολίμπια Λουμπλιάνας (9.45μ.μ, ΝΕΤ), με τον Ρομέιν Σάτο να σημειώνει την δυσκολία της αναμέτρησης. Ο Κεντροαφρικανός σμολ-φόργουορντ των «πράσινων», Ρομέιν Σάτο, μιλώντας στην σλοβένικη ιστοσελίδα rtvslo.si για την επικείμενη αναμέτρηση, τόνισε: «Η Ολίμπια έχει μια καλή ομάδα. Περιμένω έναν σκληρό αγώνα. Εχουμε προετοιμαστεί καλά. Και οι δύο ομάδες εξακολουθούμε να είμαστε αήττητες, οπότε δίνουμε μάχη για την πρώτη θέση και περιμένω μια σκληρή συνάντηση».

Τσαρτσαρής: «Σκληρή δουλειά»

Από την πλευρά του, ο διεθνής φόργουορντ των πρωταθλητών Ελλάδος, Κώστας Τσαρτσαρής, υπογράμμισε: «Μας περιμένει σκληρή δουλειά. Η Ολίμπια έχει παίξει δύο πολύ καλά παιχνίδια. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά ήρθαμε εδώ για να μείνουμε πρώτοι. Ελπίζω να παίξουμε όπως μπορούμε και στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη.

Σίγουρα η Ολίμπια είναι μια καλή ομάδα, με αρκετά καλούς παίκτες που παίζουν καλή άμυνα. Μπορούν να παίξουν σε υψηλό ρυθμό σε 40 ακόμα και 50 λεπτά και έχει αποδειχθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...