ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ντρογκμπά: «Δύσκολο το ματς με Λίβερπουλ»

Σίγουρος ότι η Λίβερπουλ που θα βρει απέναντί της η Τσέλσι την Κυριακή θα είναι μία πολύ διαφορετική ομάδα από αυτή στην αρχή της σεζόν, έδειξε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο επιθετικός της Τσέλσι ανυπομονεί για το ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ την τρέχουσα αγωνιστική και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους συμπαίκτες του.

«Ποτέ δεν υπάρχει κατάλληλο τάιμινγκ για να αντιμετωπίσεις τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ», τονίζει χαρακτηριστικά ο Ντρογκμπά και συνεχίζει:
Ντρογκμπά: «Δύσκολο το ματς με Λίβερπουλ»
«Θα χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο ματς για να ξαναμπούν καλά στη σεζόν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θα βρούμε μία Λίβερπουλ διαφορετική από αυτή στην αρχή της σεζόν. Νίκησαν στα δύο τελευταία τους παιχνίδια και η ψυχολογία τους είναι στα ύψη. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν πρέπει να φοβόμαστε καμία ομάδα, όμως σίγουρα θα περάσουμε δύσκολες στιγμές. Θα πάμε εκεί με στόχο τη νίκη όμως δεν θα είναι εύκολο.

Ο μεγαλύτερος αντίπαλος που θα έχουμε είναι ο εαυτός μας. Δεν πρέπει να κάνουμε κοιλιά όπως πέρυσι και να βρεθούμε ξανά σε μπελάδες. Από εμάς εξαρτάται να συνεχίσουμε τις νίκες και να κρατήσουμε σταθερή τη διαφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...