ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Μάκος: «Χάπι χαράς η νίκη στο ντέρμπι»


Ο Γρηγόρης Μάκος, ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Super League Experts».

Ο διεθνής αμυντικός μέσος της ΑΕΚ, ο οποίος ήταν ο MVP του ντέρμπι, σχολίασε την εικόνα της ομάδας του από την αρχή του πρωταθλήματος και τόνισε ότι η νίκη εις βάρος του Ολυμπιακού, ήταν ένα χάπι χαράς για τον κόσμο της «Ένωσης».

Αναλυτικά:

Για το αν οι νίκες στα ντέρμπι αυξάνουν τις «υποχρεώσεις» των «κιτρινόμαυρων», ενόψει της συνέχειας: «Σίγουρα. Στα μεγάλα παιχνίδια παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει. Δυστυχώς στα ματς με τις μικρές ομάδες δεν δείχνουμε ανάλογη εικόνα. Αν είχε μόνο ντέρμπι το πρωτάθλημα, τότε θα ήμασταν. πρωταθλητές! Στα μεγάλα ματς είμαστε σοβαροί όχι όμως και στα υπόλοιπα.».

Για τη νίκη εις βάρος του Ολυμπιακού: «Έχουμε χάσει πολύτιμο έδαφος. Κάναμε πολλά στραβοπατήματα. Δεν θέλαμε να αυξηθεί και άλλο η διαφορά. Το θέλαμε πάρα πολύ. Η νίκη ήταν ένα χάπι χαράς»!

Για το ότι ο κόσμος θέλει πολλά περισσότερα και το ζεστό - κρύο ντους: «Πρέπει να παίζουμε όπως στα ντέρμπι. Μπαίνουμε λάθος με τις μικρές ομάδες. Στα παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς ήμασταν κατώτεροι. Οι «μικρές» ομάδες έχουν ανέβει. Ξέρουν πώς να μας αντιμετωπίσουν. Το θέμα είναι το πώς παρουσιαζόμαστε εμείς. Δεν κερδίζεις μόνο με το όνομα και τη φανέλα. Στα ντέρμπι παίζουν άλλα ρόλο. Θέλαμε να αποδείξουμε πράγματα.».

Για την αλλαγή προπονητή: «Η ομάδα έχει οδηγηθεί προς το καλύτερο. Είναι από την ισπανική σχολή, μικρός σε ηλικία και μας προσεγγίζει διαφορετικά. Δουλεύουμε καλύτερα. Έχει προσεγγίσει όλους τους παίκτες».

Για το αν οι τραυματισμοί οφείλονται στη σκληρή προπόνηση: «Όχι, δεν το πιστεύω. Το γήπεδο είναι πολύ σημαντικό. Ελάτε να δείτε τη διαφορά ανάμεσα στους Θρακομακεδόνες και στα Σπάτα. Στα Σπάτα νιώθουμε ελεύθεροι και χαρούμενοι. Εγώ το έζησα μόνο για 1,5 χρόνο. Είμαι. τυχερός».

Για το τι περιμένει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου: «Πρώτα προέχει η Χάιντουκ. Λογικά ακόμα και η ισοπαλία θα μας βολεύει. Με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως στο ντέρμπι. Όταν είσαι χαμηλά, νίκες όπως αυτή επί του ΠΑΟΚ είναι βάλσαμο.

Για το πόσο προετοιμασμένη είναι η ΑΕΚ για το ματς με τη Χάιντουκ: «Επειδή έλειπα από το πρώτο ματς δεν ξέρω πολλά για τη Χάιντουκ. Μόνο ότι δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα και ότι έχουν καλή έδρα με ένθερμους οπαδούς. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Ο προπονητής ξέρει και ασχολείται καθημερινά. Πιστεύω ότι θα κριθεί στο πάθος και στη δύναμη.

Η άποψή του για τον Μπλάνκο: «Έχει αδικηθεί την τελευταία διετία. Πέσανε όλοι πάνω του Είναι λυτρωτής. Μέσα στην περιοχή μπορεί να πετύχει κάτι πολύ ακραίο ή. τίποτα. Μία μεγάλη ομάδα χρειάζεται πάντα έναν τέτοιο παίκτη».

Για το αν θα χωρούσαν περισσότεροι επιθετικοί: «Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Ο Χιμένεθ προσπαθεί να δουλέψει με το ρόστερ που έχει. Είναι σημαντικό αυτό. Μέσα από τη δουλειά επιδιώκει να φτιάξει κάτι καλό και να αποκτήσουμε μία ταυτότητα. Χρειάζεται χρόνο αν και ξέρω ότι αυτό είναι κουραστικό διότι μας λείπει ο τίτλος».

Για το ποιος είναι ο προσωπικός του στόχος: «Πρώτος μου στόχος είναι ο καλός Μάκος και όχι η Εθνική. Θέλω να βοηθήσω να πάμε καλύτερα από πέρσι. Η κλήση μου ήρθε μέσα από την ατυχία του Τζιόλη, αλλά και αυτά παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο. Για να καθιερωθώ στην Εθνική έχω χρόνο».

Για τις νίκες στα ντέρμπι: «Μας θεωρούν εύκολους και αυτό μας πεισμώνει».

Για την προσπάθεια για νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Την έχω ζήσει και ξέρω τι σημαίνει αυτή η έδρα. Μακάρι να προλάβω ως παίκτης να παίξω στη. νέα Νέα Φιλαδέλφεια».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο: «Γίνεται προσπάθεια να χτιστεί κάτι καλό. Ξέρω ότι έχει συμφωνήσει να ανανεώσει ο Τζιμπούρ, ανανέωσε ο Σκόκο και ο Μπλάνκο βρίσκεται σε συζητήσεις. Γίνεται προσπάθεια να χτιστεί κάτι καλό.».

Για το ποιόν θα ψήφιζε MVP: «Τον Σισέ. Αυτός κρατάει τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση».

Για καλύτερο γκολ: «Μου άρεσε του Σουμπίνιο, αλλά θα ψήφιζα του Καπετάνου γιατί είμαστε φίλοι!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...