ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Απολογούνται ΑΕΚ και Αδαμίδης

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα βρεθούν για να απολογηθούν την Πέμπτη 2/12 η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο πρόεδρος της, Σταύρος Αδαμίδης. Αιτία, η συμπεριφορά των οπαδών της Ένωσης στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, καθώς και οι… σεξουαλικού περιεχομένου φράσεις που εκστόμιζε ο κ. Αδαμίδης πανηγυρίζοντας τη νίκη στα αποδυτήρια. Τι αναφέρει το κατηγορητήριο.

Βαρύτατο πρόστιμο το οποίο σωρευτικά μπορεί να φτάσει και στη μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, είναι η ποινή που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ για γεγονότα που έβαναν χώρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, το κατηγορητήριο είναι βαρύ όσο αφορά τη συμπεριφορά των οπαδών της Ένωσης, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Η ΑΕΚ καλείται να απολογηθεί κυρίως για το άναμμα δεκάδων καπνογόνων, τη ρίψη πολλών από αυτών εντός του αγωνιστικού χώρου και στο στίβο, καθώς και τη ρίψη φωτοβολίδων. Στο κατηγορητήριο αναφέρεται άναμμα 110 καπνογόνων, ενώ μερικά εξ αυτών εκτοξεύτηκαν εντός γηπέδου. Επίσης, γίνεται λόγος για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο ορισμένου αριθμού φιλάθλων της Ένωσης με τη λήξη του ντέρμπι, που είχαν ως στόχο τους πανηγυρισμούς.
Απολογούνται ΑΕΚ και Αδαμίδης
Όσον αφορά τον Σταύρο Αδαμίδη, εγκαλείται για τη φράση «πω πω κάτι γ...σια» που φέρεται να φώναζε στους διαδρόμους των αποδυτηρίων.

Την ΑΕΚ την περιμένει ένα βαρύτατο πρόστιμο για όλα τα παραπάνω. Η ποινή της έδρας φαντάζει ακραίο σενάριο, ωστόσο το δικαιοδοτικό όργανο έχει τη δυνατότητα να την επιβάλει, αν εξαντλήσει την αυστηρότητα του.

Σε απολογία εξάλλου, έχει κληθεί και η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών της στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (10η αγωνιστική), καθώς και άλλες πέντε ΠΑΕ για γεγονότα που έλαβαν χώρα στα ματς της 12ης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...