ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Και τώρα… Μπριζ!

Και τώρα… Μπριζ!
Ο ΠΑΟΚ, είναι αναγκασμένος να ξεπεράσει άμεσα την ήττα από τον Ατρόμητο και να επικεντρωθεί στην αναμέτρηση της Τετάρτης που υποδέχεται την Μπριζ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. «Πονοκέφαλος» η απόφαση για το πότε θα εκτίσει την ποινή του ο Βιεϊρίνια. Επιστροφή- ρεκόρ από τον τραυματισμό του ο Σνάουτσνερ.

Οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν ή είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη το Σάββατο, προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής στις βοηθητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Όσον αφορά στους βασικούς κόντρα στους Περιστεριώτες, έκαναν αποθεραπεία.

Τι θα γίνει με Βιεϊρίνια;

Η κάρτα που δέχθηκε ο Πορτογάλος στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο είναι η τέταρτη φετινή του στο πρωτάθλημα, οπότε στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποφασίσουν σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα ματς θα πρέπει ο παίκτης να εκτίσει την ποινή του.
Πρόκειται για μία δύσκολη απόφαση που πρέπει να πάρουν στον ΠΑΟΚ, καθώς οι τρεις από τους τέσσερις προσεχείς αγώνες του «Δικεφάλου του Βορρά», είναι εκτός έδρας (Λάρισα, Κέρκυρα και Πανσερραϊκός). Όσον αφορά στο εντός έδρας ματς, έχει αποφασιστεί ότι σε αυτό θα εκτίσει την ποινή του- για τον ίδιο λόγο- ο Μπουσαϊντί.

Επιστροφή- ρεκόρ ο Σνάουτσνερ

Την ημέρα που ο Ανίς Μπουσαϊντί ένοιωσε ενοχλήσεις, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες, δεκαπέντε ημέρες πριν απ’ ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Στο μεταξύ, αν δεν νιώσει ενοχλήσεις τις επόμενες ημέρες, τότε θα είναι σε θέση να παίξει στους προσεχείς αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...