ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ξύλο Λέτο-Καραγκούνη!

Ξύλο Λέτο-Καραγκούνη!
Ο Ζεσουάλδο ζήτησε σκληρές προπονήσεις, όμως αυτοί το παραξήλωσαν! Ο Λέτο έκανε σκληρό τάκλιν στον Καραγκούνη, ο Καραγκούνης ανταπέδωσε και ο Αργεντίνος απάντησε με γροθιά! Σε απολογία και οι δύο που θα προπονούνται ατομικά.

Σκηνές μποξ στη Παιανία. Σεμπάστιαν Λέτο και Γιώργος Καραγκούνης είχαν θερμό επεισόδιο στην προπόνηση της Τετάρτης. Συγκεκριμένα μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Λέτο στον Καραγκούνη, ο μέχρι πρότινος πρώτος αρχηγός του Παναθηναϊκού απάντησε με νέο τάκλιν στον Αργεντίνο που σηκώθηκε και γρονθοκόπησε τον συμπαίκτη του!

Ο Καραγκούνης απάντησε από την πλευρά του με συνέπεια να πέσουν κάποιες ψιλές πριν πέσει όλη η ομάδα πάνω τους και τους χωρίσει. Μάλιστα, ο Καρνέζης ήταν αυτός που μπήκε στην μέση και κατάφερε να τους χωρίσει.

Σε απολογία και ατομική προπόνηση

Όπως ήταν φυσικό στη συνέχεια ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τους ζήτησε να περάσουν εκτός και να πάνε για ντους και φυσικά θα κληθούν σε απολογία από την διοίκηση του ΠΑΟ. Μάλιστα, μέχρι να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις οι δύο ποδοσφαιριστές θα προπονούνται ατομικά.

Προπονήθηκαν Νίνης, Λέτο

Στα υπόλοιπα, στη σημερινή προπόνηση το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα, ταχύτητες με έμφαση στην έκρηξη, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Ο Στέργος Μαρίνος έκανε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Κατσουράνης αποφόρτισης. Απών από την προπόνηση ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ εξαιτίας μιας ίωσης και η συμμετοχή του για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό είναι αμφίβολη. Ο Ελίνι Δημούτσος δεν βρέθηκε στην Παιανία λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Ο Σωτήρης Νίνης γυμνάστηκε κανονικά και βρίσκεται στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ερχόμενο ματς με τον σύλλογο των Σερρών.

Η διάθεση των εισιτηρίων με Πανσερραϊκό

Το πρόγραμμα διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό

Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ που θα διεξαχθεί στις 04/12/2010, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 10 € έως 35 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...