ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ζοτς: «Έξτρα κίνητρο η ΤΣΣΚΑ»

Ζοτς: «Έξτρα κίνητρο η ΤΣΣΚΑ»
Τη σαφή δυσκολία της εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (7.15μ.μ, Novasports3) για την Ευρωλίγκα σημειώνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να εστιάζει στο έξτρα κίνητρο της «ομάδας του στρατού», λόγω της αλλαγής προπονητή. Ο προπονητής των «πράσινων», Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα με την πρωταθλήτρια Ρωσίας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του δ' ομίλου, τόνισε: «Η ΤΣΣΚΑ έχει νέο προπονητή και θα παίξει με έξτρα κίνητρο. Είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν να δείξουν ότι όλα ήταν άσχημα λόγω του προπονητή. Σε όλες τις ομάδες του κόσμου συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι που είναι πραγματικά απαραίτητο για εμάς να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο και πολύ καλύτερα από ό,τι παίξαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο στο ματς με τη Βαλένθια.

Γνωρίζουμε ότι η ΤΣΣΚΑ διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και θα προσπαθήσει σκληρά για το θετικό αποτέλεσμα, καθώς εξακολουθεί να έχει ελπίδες πρόκρισης. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο όμιλος είναι δύσκολος για όλους μας».

Από την πλευρά του ο Αμερικανός πάουερ φόργουοντ των πρωταθλητών Ελλάδος, Μάικ Μπατίστ, σημείωσε: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είμαστε σε δύσκολη θέση, όμως θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να μείνουμε στην κορυφή. Η αντίπαλός μας έχει πλέον νέο προπονητή, οπότε είναι κάτι παρόμοιο με την κατάσταση της Βαλένθια.

Το να έχει μια ομάδα νέο κόουτς σημαίνει ότι αλλάζει φιλοσοφία και σύστημα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε πολύ και να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά για να πάρουμε το διπλό και να… συνέλθουμε από την ήττα στο ΟΑΚΑ από τη Βαλένθια. Ξέρουμε ότι θα παίξουν πολύ πολύ σκληρά, έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου τους και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...