ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Οι σκέψεις του Ερνέστο

Οι σκέψεις του Ερνέστο
Ο Βαλβέρδε περιμένει να δει την κατάσταση με τους τραυματίες και φυσικά ψάχνει να βρει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Άλμπερτ Ριέρα. Το gazzetta.gr καταγράφει τις σκέψεις του Ισπανού προπονητή. Ο τραυματισμός του Άλμπερτ Ριέρα αποτελεί πλήγμα για τους «ερυθρόλευκους». Μπορεί για τον Ισπανό να έχουν ακουστεί πολλά αναφορικά με την απόδοσή του, ωστόσο πρόκειται για βασικό στέλεχος της ενδεκάδας και μέχρι στιγμής έχει πετύχει τέσσερα γκολ και έχει βγάλει πέντε ασίστ.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του, προκειμένου να καλύψει το κενό αυτό, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όχι μόνο για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Καβάλα, αλλά και για αυτά με αντιπάλους τον Ατρόμητο, την Λάρισα και τον Αστέρα Τρίπολης (για το Κύπελλο). Οι σκέψεις του Βάσκου αφορούν τέσσερις παίκτες.
ΚΕΒΙΝ ΜΙΡΑΛΑΣ: Ο Βέλγος μπορεί να παίξει στο αριστερό άκρο, αλλά ο Βαλβέρδε δεν θέλει να τον «χάσει» από την κορυφή της επίθεσης. Γιατί στ5ην θέση αυτή, ο 23χρονος επιθετικός, κάνει… παπάδες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιηθεί μόνο στο δεξί άκρο, αν και αριστεροπόδαρος. Ο «Φέτφα» μπορεί να αγωνιστεί στην θέση του Ριέρα και σύμφωνα με τους ανθρώπους του Βαλβέρδε, έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.
ΧΟΣΕ ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Αρκετές φορές στην φετινή σεζόν, ο Βαλβέρδε είχε χρησιμοποιήσει τον Γερμανό ως αριστερό χαφ. Εμπαινε αλλαγή στην θέση του Ριέρα. Για να δούμε τον Γερμανό αριστερό χαφ, πρέπει πρώτα να επιστρέψει στην δράση ο Μπράβο, γιατί δεν θα υπάρχει αριστερό μπακ.
ΝΤΑΒΙΝΤ ΦΟΥΣΤΕΡ: Το τρικ δεν έπιασε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο ο Βάσκος το σκέφτεται και μάλιστα πολύ σοβαρά. Να παίξει ο συμπατριώτης του στο αριστερό άκρο και ο Ιμπαγάσα να χρησιμοποιηθεί πίσω από τον επιθετικό. Στο μυαλό του Βαλβέρδε, υπάρχουν και οι Ζαϊρί, Νέμεθ, αλλά ως εναλλακτικές λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...