ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ατλέτικο Μαδρίτης-Άρης 2-3!!

Άρης ο ένας, στον κόσμο άλλος κανένας!

Γίνε ΑΡΗΣ να γουστάρεις!
Παραμιλάει όλη η Ευρώπη!
Άρης στην Ευρώπη ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ και άλλος κανένας!
Ο Κόκκε σκότωσε τους συμπατριώτες του και έγινε ο... NEXT TOP GREEK GOD!

Έγραψε ιστορία! Ο Άρης στην μεγαλύτερη βραδιά από την ίδρυση του, κέρδισε την Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-2 στο «Βιθέντε Καλντερόν» και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κερδίζει στην Ισπανία!Αυτή η ομάδα έχει άστρο στην Ευρώπη! Ο Άρης νίκησε -με ανατροπή- 3-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στην Ισπανία, πετυχαίνοντας μία από τις σπουδαιότερες νίκες ελληνικής ομάδας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Το Ευρωπαϊκό του κουστούμιΜπορεί το όνομα της Ατλέτικο Μαδρίτης να προκαλεί λίγο τρόμο, ωστόσο από την στιγμή που ο Άρης ήθελε τη νίκη ή έστω την ισοπαλία για έχει ελπίδες, πήγε στο «Βιθέντε Καλντερόν», φόρεσε το φετινό του Ευρωπαϊκό κουστούμι του και όχι απλά πάλεψε ίσος προς ίσο απέναντι στην μεγάλη αντίπαλό του, αλλά κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 3-2 των «ροχιμπλάνκος» πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη ελληνικής ομάδας μέσα στην Ισπανία. Με το τρίποντο αυτό, οι παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ έγιναν το μεγάλο φαβορί για πρόκριση, καθώς πλέον θέλουν απλά να νικήσουν εντός έδρας την Ρόζενμποργκ ή να απλά να μην νικήσει μέσα στην Λεβερκούζεν η Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ατλέτικο Μαδρίτης-Αρης 2-3 (Τελικό)
Ιδανικό ξεκίνημα για «κίτρινους»
Οι παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, όχι απλά δεν φοβήθηκαν τους Ισπανούς, αλλά μπήκαν με μεγάλο τσαμπουκά στον αγωνιστικό χώρο. Με τον κόσμο να έχει μετατρέψει σε «Κλεάνθης Βικελίδης» το γήπεδο, οι «κίτρινοι» μόλις στο 2’ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Σκόρερ ο Κόκε, ο οποίος πήρε το… ριμπάουντ μετά το σουτ του Μενδρινού στο δοκάρι και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.
Άμεση αντίδραση και ανατροπή
Μετά το αρχικό σοκ του γκολ που δέχτηκε, η Ατλέτικο ανέλαβε τα ηνία και με συνεχόμενες επιθέσεις προσπάθησε για την ανατροπή, την οποία και κατέφερε πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Αρχικά οι Ισπανοί στο 11’ έφεραν το ματς στα ίσια με ίδιο περίπου τέρμα με αυτό που δέχτηκαν. Συγκεκριμένα ο Φορλάν με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα σε σουτ του Αγκουέρο είχε σταματήσει στο δοκάρι του Σηφάκη. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί έγινε και το 2-1. Οι «ροχιμπλάνκος» πήραν στο 16΄ το προβάδισμα όταν ο Αγκουέρο σπάζοντας το τεχνικό οφσάιντ πλάσαρε εύστοχα τον Σηφάκη.

Ευκαιρίες η Ατλέτικο, ισοφάριση ο Άρης
Στην επανάληψη και με το ψυχολογικό αβαντάζ της ανατροπής, η Ατλέτικο μπήκε πολύ πιο δυνατά και στο 46’ και 48’ έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες. Αρχικά με το ξεκίνημα ο Φορλάν από πλεονεκτικότατη θέση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Αγκουέρο μετά από προσωπική προσπάθεια δεν πλάσαρε σωστά.
Παρότι όμως όλα έδειχνα πως θα έρθει σύντομα το 3-1, ήρθε το 2-2, με τον Άρη να δείχνει πολύ σκληρός για να πεθάνει. Ο Λαζαρίδης ανατράπηκε από τον Ντομίνγκες και ο Κόκε από την άσπρη βούλα έκανε το 2-2 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Και άλλες ευκαιρίες και λυτρωτής ο Λαζαρίδης
Μετά το 2-2 και πάλι η Ατλέτικο βγήκε μπροστά για να πάρει και πάλι το προβάδισμα. Η αλήθεια είναι πως έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να τα καταφέρει, αλλά λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο τον Νίκο Λαζαρίδη. Ο αμυντικός των «κιτρίνων», έστειλε στο 81’ στους επτά ουρανούς τους φίλους της ομάδας του. Μετά από σουτ του Τσέζαρεκ πήρε το… ριμπάουντ και με πολύ δυνατό σουτ έκανε το 2-3 μέσα σε πραγματική αποθέωση.

Το κράτησε γιατί Άρης είναι…
Στα λεπτά που έμεναν οι «κίτρινοι» κατάφεραν να κρατήσουν αυτό το μαγικό 3-2, πετυχαίνοντας μια τεράστια νίκη. Σίγουρα την μεγαλύτερη της ιστορίας του.



Πόσα θες να μας τρελάνεις;

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...