ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Γυμνάστηκαν τα… δυο τους!

Γυμνάστηκαν τα… δυο τους!

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε Γιώργο Καραγκούνη και Σεμπάστιαν Λέτο να γυμναστούν… χεράκι-χεράκι και ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα!

Επιστροφή Αντωνίου-Φρέιτας, για δύο μέσους θα κινηθεί το «τριφύλλι».

Όλοι μαζί κι οι δυο τους χώρια!

Ο Φερέιρα αποφάσισε οι Λέτο και Καραγκούνης να προπονηθούν μόνοι τους, θεωρώντας πως με αυτόν τον τρόπο, θέλοντας και μη, οι δυο τους θα έρθουν πιο… κοντά, ώστε να λυθεί οριστικά η μεταξύ τους κόντρα, μετά το χθεσινό επεισόδιο που είχαν. Έτσι, λοιπόν, ο Αργεντινός και ο Έλληνας γυμνάστηκαν μαζί, σε διπλανό γήπεδο, απ’ αυτό που προπονήθηκαν οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Κατσουράνης και Σισέ έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής μπάλας «5-2» και δίτερμα σε μικρό χώρο με έμφαση στην τακτική. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δουλειά στα στημένα.

Θέλει δύο μέσους

Στο μεταξύ, η επιστροφή των Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας στην Ελλάδα, σηματοδοτεί και το άνοιγμα του φακέλου «μεταγραφές» στον Παναθηναϊκό. Φαίνεται πως οι «πράσινοι» δεν θα κινηθούν για την απόκτηση μόνο ενός μέσου, όπως είχε διαρρεύσει μέχρι τώρα, αλλά θα γίνει προσπάθεια για δύο ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στο χώρο του κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...