ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Νοκ άουτ η Σαμπντόρια!

Νοκ άουτ η Σαμπντόρια!
Κατάφερε να αποκλειστεί από την Μέταλιστ. Ο λόγος για την Σαμπντόρια, η οποία ηττήθηκε από την Αϊντχόφεν με 2-1 στο «Φεράρις» και είδε τους Ουκρανούς να της παίρνουν τη θέση στους «32». 8ος Ομιλος
Χιονοστοιβάδα η Γιούνγκ Μπόις

Με τρία γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά σε ένα γήπεδο γεμάτο χιόνι, η Γιούνγκ Μπόις ανέτρεψε το 1-2 κόντρα στην Στουτγκάρδη και σε συνδυασμό με το 1-1 στο Οντένσε-Χετάφε, πέρασε μαζί με τους Γερμανούς στους «32» του Europa League. Οι Ελβετοί υποχρέωσαν τους Γερμανούς στην πρώτη τους απώλεια στο γκρουπ, σε έναν αγώνα που άρχισε αργότερα λόγω της χιονόπτωσης. Νωρίτερα, ο Αντρέασεν με κοντινό πλάσε χάρισε στο 92' τον βαθμό στο ματς της Οντένσε με την Χετάφε, όμως η ισοπαλία ξενέρωσε και τις δύο ομάδες. Οι δυο τους παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις τους 8ου ομίλου. Οι Ισπανοί προηγήθηκαν με γκολ του φορμαρισμένου, Ρίος, όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη και τέθηκαν εκτός συνέχειας.

Τα αποτελέσματα

Οντένσε-Χετάφε 1-1
(92' Αντρέασεν - 17' Ρίος)

Γιούνγκ Μπόις-Στουτγκάρδη 4-2
(34' Ντέγκεν, 78' Σουτέρ, 81', 82' Μαγιούκα - 48' Πογκρέμπνιακ, 68' Σίπλοκ)

Η βαθμολογία
(5 αγώνες)

1. Στουτγκάρδη 12
2. Γιούνγκ Μπόις 9
3. Χετάφε 4
4. Οντένσε 4

Τελευταία αγωνιστική (16/12)

Χετάφε-Γιούνγκ Μπόις
Στουτγκάρδη-Οντένσε

9ος Ομιλος

Αποκλεισμός σοκ για Σαμπντόρια

Η Σαμπντόρια ήθελε μόνο τη νίκη απέναντι στην Αϊντχόβεν στη Γένοβα για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη και για ακόμη μία φορά απογοήτευσε τους φίλους της στην Ευρώπη... Παρά το γεγονός ότι κατάφερε να προηγηθεί με τον Πατσίνι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι Ολλανδοί με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν μεγάλη νίκη. Δύο γκολ του Τοϊβόνεν ήταν αυτά που έδωσαν τη νίκη στους φιλοξενούμενους, το πρώτο στο 51' και το δεύτερο στο 90', σφραγίζοντας την πρόκριση για την Ολλανδική ομάδα, η οποία θα υποδεχθεί την Μέταλιστ στην τελευταία αγωνιστική για να ξεκαθαρίσει και η πρωτιά του ομίλου.

Η Μέταλιστ τα... χρειάστηκε στην Ουκρανία, καθώς έπρεπε να φτάσουμε στο 88' της αναμέτρησης με την ουραγό και χωρίς βαθμό Ντέμπρετσεν για να πετύχει το νικητήριο τέρμα ο Ολέινικ και να δώσει στην ομάδα του τη μεγάλη πρόκριση. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Τζβίτκοβιτς, παγώνοντας τους γηπεδούχους, οι οποίο αντέδρασαν, πίεσαν και αφού κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν στο 52' με τον Μπόντι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στο τέλος έκαναν την ανατροπή και έφτασαν στη μεγάλη νίκη.

Τα αποτελέσματα

Σαμπντόρια-Αϊντχόβεν 1-2
(45+2' Πατσίνι – 51', 90' Τοϊβόνεν)

Μέταλιστ-Ντέμπρετσεν 2-1
(52' Μπόντι αυτ., 88' Ολέινικ – 48' Τζβίτκοβιτς)

Η βαθμολογία
(5 αγώνες)

1. Αϊντχόβεν 11
2. Μέταλιστ 10
3. Σαμπντόρια 6
4. Ντέμπρετσεν 0

Επόμενη αγωνιστική (16/12)

Ντέμπρετσεν-Σαμπντόρια
Αϊντχόβεν-Μέταλιστ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...