ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

"Σταρ του ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης"

Βερέγιεν
Μία από τις εμβληματικές μορφές της Μπριζ, ο Γκερτ Βερέγιεν, ξεχωρίζει τον διεθνή φορ από τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ και χρίζει τον "Δικέφαλο" φαβορί για το αποψινό παιχνίδι με την Μπριζ.
Αβαντάζ του ΠΑΟΚ για τη νίκη στο αποψινό ματς "βλέπει" ο Γκερτ Βερέγιεν , παλιά δόξα της Μπριζ, που συνοδεύει την αποστολή της βελγικής ομάδας στη Θεσσαλονίκη. Ο 40χρονος βετεράνος άσος μίλησε στο OlaPAOK.gr για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Μπριζ, αναφέρθηκε στους παίκτες του "Δικεφάλου" που ξεχωρίζει, ενώ σχολίασε και τυην παρουσία του Ζαγοράκη στην προεδρία της ομάδας. Τι περιμένετε από τον αγώνα της Μπριζ στην έδρα του ΠΑΟΚ;

"Η Μπριζ θα παίξει για την τελευταία ευκαιρία της, πρέπει να νικήσει. Τον ΠΑΟΚ τον είδα στη Μπριζ, δεν με απογοήτευσε, είναι καλή ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι με εντυπωσίασε όταν τον είδα κόντρα στον Άγιαξ, στο ματς της Τούμπας. Ειδικά η ατμόσφαιρα του σταδίου ήταν φανταστική. Είναι μεγάλο αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ να παίζει στην έδρα του. Θα έχει στο πλευρό του τον 12 παίκτη του, τον κόσμο του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...