ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ροτέν και… Σία στα Σπάτα!

(Μόνο) η δοκιμή θα την πείσει…

Όπως ακριβώς είχε ξεκαθαριστεί από τον Χιμένεθ, ο Ζερόμ Ροτέν μπήκε από σήμερα στη διαδικασία να αποδείξει πως αξίζει συμβόλαιο με την ΑΕΚ.
Ροτέν και… Σία στα Σπάτα!
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός προπονήθηκε για πρώτη φορά στα Σπάτα, όπου το «παρών» -στο πλαίσιο των δοκιμών- έδωσαν τρεις ακόμα παίκτες!

Η προπόνηση της Πέμπτης χρησίμευσε για να επιβεβαιωθεί πως όντως ο Γάλλος θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Μανόλο Χιμένεθ.

Δεν χρησίμευσε, όμως, για να δώσει κάποια (έστω ισχνά) συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας του, αφού το πρόγραμμα -μια μέρα μετά το παιχνίδι με τη Χάιντουκ- ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς.

Όπως και να ‘χει, ο Γάλλος χαφ (που δεν έχει περάσει ακόμα και από εργομετρικά τεστ) θα έχει την ευκαιρία στις επόμενες προπονήσεις να δικαιολογήσει το -αναμφισβήτητα καλό- όνομα του.

Από την άλλη, το δικό τους όνομα θα προσπαθήσουν να κάνουν… γνωστό τρεις ακόμα παίκτες που δοκιμάστηκαν (και θα συνεχίσουν να δοκιμάζονται) στα Σπάτα:

Ο Φιλανδός Χέντβεντ Γκέλα -που έδωσε το «παρών» σε μια ακόμα προπόνηση της ΑΕΚ- αλλά και οι Ιβάν Μόγια και Τζάριου Σανγκ, που γυμνάστηκαν για πρώτη φορά με τα «κιτρινόμαυρα».

Εκτός του «γνωστού» Γκέλα, ο δεύτερος είναι Ισπανός στόπερ, 23 χρονών και αγωνίζεται στην Εθίχα (ομάδα Γ’ κατηγορίας). Έχει 13 συμμετοχές σε 15 παιχνίδια της και φέρεται να έχει καλές συστάσεις από τον Χιμένεθ -μιας και προέρχεται από περιοχή κοντά στα δικά του μέρη. Όσο για τον Σανγκ, προέρχεται από την Γκάμπια και αγωνίζεται ως ακραίος μπακ.

Όλοι τους θα δώσουν το «παρών» και στις επόμενες προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων», από τις οποίες -δεδομένης και της οικονομικής… στενότητας- αναμένεται να περάσουν αρκετοί ακόμα υπό δοκιμήν, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...