ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ίβκοβιτς: «Τέλος εποχής για ΤΣΣΚΑ; Μπα...»

«Είναι μία σοβαρή είδηση, αλλά δεν θέλω να πω ότι είναι τέλος εποχής».
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αυριανή αντίπαλο Μπάμπεργκ, ενώ εμφανίστηκε αρκετά προβληματισμένος από την σημερινή ήττα της ΤΣΣΚΑ… χωρίς βέβαια να πιστεύει ότι έχει έρθει το τέλος.

Ο Σέρβος τεχνικός μπήκε στην αίθουσα και ρώτησε σαστισμένος «Τι έκανε η ΤΣΣΚΑ;». Οι δημοσιογράφοι των ενημέρωσαν ότι γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό και ο ίδιος σχολίασε: «δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Πολύ ισορροπημένη η ευρωλίγκα φέτος, μεγάλη έκπληξη γιατί έχει καλό υλικό. Δεν ξέρω τι θα γίνει και με αυτούς που αποφασίζουν. Όταν χτίζαμε την ομάδα το 2002 δεν περιμέναμε ότι θα έφτανε σε τόσες επιτυχίες. Είναι μία σοβαρή είδηση, αλλά δεν θέλω να πω ότι είναι τέλος εποχής».

Ο «Ντούντα» σχολίασε για τον αυριανό αγώνα: «εμείς οφείλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Στον πρώτο γύρο δεν είχαμε καλό ρυθμό και δεν παίξαμε καλά. Η Μπάμπεργκ είναι μία έμπειρη ομάδα και για μένα δεν είναι έκπληξη η πορεία της στην διοργάνωση. Έχει έξι Αμερικανούς και Αμερικανό προπονητή. Όταν ο Πλέις παίζει στη θέση 5 ο Χάινς που έχει ύψος 1.98 κινείται στη θέση 3.

Η Μπάμπεργκ γενικά κάνει ένα καλό διάβασμα του παιχνιδιού. Αγωνίζεται καλά εκτός έδρας γιατί δεν είναι υπό πίεση. Επίσης στο παιχνίδι με εμάς στη Γερμανία δεν είχε πίεση και κέρδισε δίκαια. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε. Είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια για την πρόκριση και πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερα εντός έδρας και τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν. Βασικός μας στόχος είναι να παίξουμε καλή άμυνα και να σταματήσουμε το εύκολο καλάθι των αντιπάλων».

Κέσελ: «Μας έδωσε αρκετό homework…»

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού σχολίασε με τη σειρά του την αυριανή αντίπαλο, που όπως τόνισε στο πρώτο γύρο τους έδωσε αρκετή δουλειά για το σπίτι: «στον αγώνα με τη Ρεάλ, η Μπάμπεργκ έδειξε ότι είναι καλή ομάδα. Στον αγώνα της Γερμανίας μας έδωσε αρκετό homework, είναι πολύ σημαντικό ματς και ελπίζω να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι.

Για την ήττα από τη Ρεάλ, σχολίασε: «δε σκεφτόμαστε τoν αγώνα με τη Ρεάλ. Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Η Μπάμπεργκ είναι διαφορετική ομάδα. Στη Μαδρίτη καταφέραμε να υπερασπιστούμε το +16 και τώρα πρέπει να προσηλωθούμε στη Μπάμπεργκ.

Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας. Αυτό ήταν το πρόβλημα μας στη Μαδρίτη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιο ομαδικοί στην επίθεση. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...