ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ίβκοβιτς: "Ρεβάνς με Μπάμπεργκ"

Η γερμανική ομάδα ήταν αυτή που ανάγκασε τους "ερυθρόλευκους" στην πρώτη τους επίσημη ήττα τη σεζόν 2010-2011 κι αυτό δείχνει ότι κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος είναι.
 
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης κάνοντας αναδρομή και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου: "Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι περιμένοντας την ομάδα να… στρώσει και να έχουμε διάρκεια. Παίζουμε με μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ και η οποία μας κέρδισε δίκαια στο πρώτο παιχνίδι. Αυτό μας κάνει να θέλουμε μια ρεβάνς. Η Μπάμπεργκ είναι γρήγορη ομάδα που της αρέσει να παίζει στο ανοιχτό γήπεδο. Όταν παίζει χωρίς πίεση, όπως έκανε με μας και τη Ρεάλ εκτός έδρας είναι πολύ καλή. Με τη Ρόμα όμως που έπαιζε στην έδρα της και είχε πίεση, έχασε. Έχουμε την εμπειρία από το πρώτο παιχνίδι και βάση αυτής θα κινηθούμε προσπαθώντας από την αρχή να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα".

Νίλσεν: "Να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε"

Ο Ματ Νίλσεν δεν θέλει νίκη για να πάρει… εκδίκηση, αλλά μέσα από το παιχνίδι της ομάδας του να διαπιστωθεί πως υπήρξε βελτίωση και διόρθωση των λαθών του αγώνα στη Μαδρίτη: "Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να παίζουμε το παιχνίδι μας και στην προκειμένη να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε κυρίως στο ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Τα λάθη μας είναι κυρίως αμυντικά και τα γνωρίζουμε. Αυτή τη στιγμή δεν κοιτάμε τους αντιπάλους μας, αλλά το πώς θα βελτιωθούμε εμείς. Δεν θέλω να παίξουμε καλά απέναντι στην Μπάμπεργκ γιατί χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά γιατί απλά πρέπει να παίζουμε καλά σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε πολύ χώρο στην ομάδα για βελτίωση".

Ο Αυστραλός αναφέρθηκε και στον παίκτη που έκανε τη μεγάλη ζημιά στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της Γερμανίας: "Σίγουρα ο Χάινς είναι σημαντικό κομμάτι στο παιχνίδι της Μπάμπεργκ, αλλά δεν θεωρώ ότι όλους αυτούς τους παίκτες που ξεχωρίζουν από μια ομάδα τους αντιμετωπίζεις πιο σωστά μέσα από την ομαδική δουλειά κι αυτό θα κάνουμε κι απέναντί του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...