ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Πρωτοφανή επεισόδια στην Αγγλία! *ΒΙΝΤΕΟ*

Απίστευτα επεισόδια έγιναν Τετάρτη το βράδυ στο παιχνίδι της Μπέρμιγχαμ με την Άστον Βίλα, όταν περισσότεροι από 1000 οπαδοί της πρώτης κατευθύνθηκαν εναντίον των φίλων της Βίλα. Μακ Λις: "Επιστρέφουμε σε άσχημες εποχές".Επεισόδια
Τα όσα συνέβησαν την Τετάρτη το βράδυ στην Αγγλία θύμισαν εποχές προηγούμενων δεκαετιών, αφού η βία έκανε και πάλι γνωστή την παρουσία της σε ένα παιχνίδι που δεν έδειχνε πως θα είχαμε δυσάρεστα γεγονότα.
Η ομάδα της Άστον Βίλα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κάρλινγκ Καπ, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την ομάδα του Άλεξ Μακ Λις (12' πέν. Λάρσον, 84' Ζίγκιτς / 30' Αγκμπονλαχόρ), με αποτέλεσμα οι οπαδοί της Βίλα να εκτοξεύσουν φωτοβολίδες προς την πλευρά των γηπεδούχων.Αυτό ήταν. Οι οπαδοί της Μπέρμιγχαμ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο (περίπου 1000 με 1200 άτομα) και άρχισαν να κατευθύνονται προς την μεριά των γηπεδούχων."Αυτά τα γεγονότα μας οδηγούν σε σκοτεινές εποχές. Δεν φαίνονται καλά τα πράγματα ειδικά όταν οι οπαδοί εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν απαίσιο. Δεν πιστεύω πως θα επηρεάσει τη διεκδίκηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου", είπε ο προπονητής της Μπέρμιγχαμ.

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια

http://www.youtube.com/watch?v=xRsq-t7C1Rw&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...