ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού Κάριου και δυο Ολλανδοί

Κάριου
Η επιθυμία του Ζεσουάλδο Φερέιρα να αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός, φέρνει στο προσκήνιο το όνομα του Τζον Κάριου της Άστον Βίλα. Στο στόχαστρο δυο Ολλανδοί. Τελειώνει από το "τριφύλλι" ο Φερνάντες.Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και όπως είναι λογικό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν αρχίσει να εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που ενδέχεται να προβληματίσουν τους πράσινους σε λίγο διάστημα. Κάρλος Φρέιτας και Κώστας Αντωνίου βρέθηκαν στην Αγγλία τις προηγούμενες δυο ημέρες και είχαν συνάντηση με διάφορους μάνατζερ για παίκτες, όπως και με ανθρώπους από ομάδες του Νησιού.Οι πράσινοι είναι δεδομένο πως θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού (κάτι που έχει ζητήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα), όπως και για έναν αριστεροπόδαρο μέσο, που θα μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία. Δημοσιεύματα του Τύπου την Πέμπτη φέρνουν στο προσκήνιο τα ονόματα των Τζον Κάριου, Στάιν Σχάαρς και Τέο Γιάνσεν.
Ο Νορβηγός επιθετικός είναι μια εξαιρετική λύση για τη γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού, αφού είναι αρκετά δυνατός και διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Στην Άστον Βίλα το διάστημα δεν περνάει καλά και δεν θα έλεγε "όχι" σε μια ενδεχόμενη πρόταση.
Η περίπτωση του ωστόσο είναι πολύ δαπανηρή, εκτός και αν έχουμε κάποια πώληση τον Γενάρη ή το τραβηγμένο σενάριο που έχει η εφημερίδα "Εξέδρα" για ανταλλαγή Ζιλμπέρτο με τον 30χρονο άσο.
Οι δυο Ολλανδοί...
Ο Στάιν Σχάαρς (26 ετών) είναι μία πολύ καλή περίπτωση, αφού παίζει βασικός και αναντικατάστατος στην Αλκμάαρ τα τελευταία χρόνια στην οποία είναι και αρχηγός. Παίζει στη θέση του μέσου και χρησιμοποιεί περισσότερο το αριστερό του πόδι. Ξεχωρίζει για τα καλά του στημένα και τον δημιουργικό ρόλο.
Βέβαια δεν θα είναι μια φτηνή λύση, όμως τα οικονομικά προβλήματα της Αλκμάαρ ίσως και τον φέρουν κοντά στην πόρτα της εξόδου.
Όσον αφορά τον Τέο Γιάνσεν πρόκειται καθαρά για έναν επιθετικογενή ποδοσφαιριστή, ο οποίος ωστόσο έχει μία έφεση στο σκληρό παιχνίδι. Είναι 29 ετών και αγωνίζεται στην ομάδα της Τβέντε. Δεν θα στοιχίσει πολλά στους πράσινους, όμως ο χαρακτήρας του ίσως παίξει έναν αρνητικό παράγοντα στην όλη υπόθεση.
Τελειώνει ο Φερνάντες
Το πέρασμα του Πορτογάλου πορτιέρο από τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως θα είναι αρκετά σύντομο, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.
Δεν αποκλείεται μάλιστα οι δρόμοι των δυο πλευρών να χωρίσουν τον ερχόμενο Γενάρη, καθώς και ο Φερνάντες θέλει να πάει σε μία ομάδα όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής, ενώ και οι πράσινοι θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...