ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Νέα διάκριση για Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι μέσα στους δέκα καλύτερους αθλητές του 2010 σύμφωνα με τα βραβεία που διοργανώνει το περιοδικό "Status".
Ο Γάλλος άσος έχει συνηθίσει να κερδίζει τα φώτα της δημοσιότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Για δεύτερη χρονιά λοιπόν είναι υποψήφιος για το βραβείο του κορυφαίου αθλητή στη χώρα μας σύμφωνα με τον διαγωνισμό του διοργανώνει το περιοδικό "status".

Μαζί με τον 29χρονο άσου του "τριφυλλιού" βρίσκονται και οι Ηλίας Ηλιάδης, Κώστας Καϊμακόγλου, Φίλιππος Κασιδόκοστας, Βλάσης Μάρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Γεράσιμος Πυλαρινός, Γιάννης Ταμουρίδης, Γιώργος Τζαβέλας και Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, οι οποίοι επίσης πρωταγωνίστησαν σε άλλα αθλήματα.

Το περιοδικό αναφέρει για τον Γάλλο άσο στο βιογραφικό του: "Ήταν όχι μόνο ο παίκτης που, μετά από έξι χρόνια "ξηρασίας", οδήγησε στον τίτλο το "Τριφύλλι", αλλά και η μεγάλη ατραξιόν του περσινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Αναδεικνυόμενος σε MVP και πρώτος σκόρερ της με 23 γκολ-29 συνολικά μαζί με το Κύπελλο Ελλάδας και το Γιουρόπα Λιγκ. Επιδόσεις που "υποχρέωσαν" τον τότε ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας, Ραιμόν Ντομενέκ, να τον καλέσει ξανά στους Τρικολόρ για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...