ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ψάχνοντας τον αντι-Ριέρα


Το κρίσιμο παιχνίδια στην Καβάλα πλησιάζει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να προβληματίζεται πια και για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Ποιος είναι ο επικρατέστερος να αγωνιστεί.Η κατάρα των θλάσεων ήρθε στου Ρέντη... για να μείνει. Και αφού "θέρισε" την αμυντική γραμμή των ερυθρολεύκων, ήρθε η ώρα να δημιουργήσει ξανά πρόβλημα στην επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού (είχε προηγηθεί το τραυματισμός του Ιμπαγάσα). Και με το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του έτους να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο (εκτός έδρας Καβάλα και ΑΕΛ στο νέο γήπεδο της, εκτός σε νοκ-άουτ ματς στην Τρίπολη με Αστέρα και στο Καραϊσκάκη μόνο με Ατρόμητο), ο Ερνέστο Βαλβέρδε ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση για να καλύψει το κενό του Ριέρα.

Η πρώτη του σκέψη, όπως φάνηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ μόλις αποχώρησε ο Ισπανός, ήταν να μετατοπιστεί εκεί ο Νταβίντ Φουστέρ. Μια σκέψη που αποδείχθηκε αποτυχημένη στην πράξη, γι' αυτό άλλωστε στο ημίχρονο ο Βάσκος τεχνικός άλλαξα πάλι τα πλάνα του.Ωστόσο ούτε η παρουσία του Κέβιν Μιραλάς στη συγκεκριμένη θέση πρόσφερε αυτά που περίμενε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βέλγος ήταν φανερό πως σε αυτή τη θέση έχανε πολύ από την εκρηκτικότητα του, γι' αυτό άλλωστε και συχνά μετακινούνταν προς το κέντρο της επίθεσης.Με βάση την εικόνα των Φουστέρ και Μιραλάς στο ντέρμπι, θα πρέπει να αποκλείσουμε την πιθανότητα να τους εμπιστευτεί σε αυτή τη θέση με την Καβάλα ο Ισπανός κόουτς. Από εκεί και πέρα οι επιλογές του Βαλβέρδε είναι αρκετές με τη λύση του Γιάννη Φετφατζίδη να μοιάζει πιο πιθανή.Εκεί άλλωστε τον χρησιμοποιεί στις τελευταίες προπονήσεις ενώ στην ίδια θέση έχει αγωνιστεί πρόσφατα και στην Εθνική Ανδρών. Επειδή όμως το να μπεις στο μυαλό του Ερνέστο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα (αφού ο Βάσκος συνηθίζει να ανακατεύει την τράπουλα) ας δούμε και τις άλλες λύσεις που έχει.

Πρώτα να μετατοπίσει εκεί τον Ρόμενταλ και να αγωνιστεί δεξιά ο Φετφατζίδης. Ακόμα και αν ξεκινήσουν ανάποδα στην Καβάλα, το σενάριο να αλλάζουν θέσεις κατά τη διάρκεια του ματς, ανάλογα με την εξέλιξή του, λογικά θα το δούμε αρκετές φορές.Από εκεί και πέρα υπάρχει η λύση του Χολέμπας, ωστόσο όποτε τον χρησιμοποίησε αριστερό εξτρέμ ο Βαλβέρδε το έκανε όταν ήθελε να κρατήσει το σκορ. Στην Καβάλα όμως που χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή, είναι εξαιρετικά δύσκολο να εμπιστευτεί από την αρχή τον Γερμανό. Άλλωστε λείπει και ο Μπράβο, οπότε ο Χολέμπας θα βρίσκεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.Τέλος υπάρχει και η περίπτωση του Ζαιρί, τον οποίο τον είδαμε εκεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν στη συγκεκριμένη θέση. Εδώ όμως το θέμα έχει να κάνει κατά πόσο εμπιστεύεται τον Μαροκινό ο Ισπανός κόουτς, κάτι που μέχρι τώρα δεν το έχουμε δει να συμβαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...