ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Κέσελ: "Μας έβαλαν διαγώνισμα"


Ο Κέσελ και οι συμπαίκτες του πιστεύει ότι μελέτησαν το διαγώνισμα που τους έβαλε η Μπάμπεργκ στη Γερμανία και έχουν μάθει το μάθημά τους. Αήττητος για 18 ματς στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός που περιμένει τους Γερμανούς (21:45, ΝΕΤ) στο ΣΕΦ. Χωρίς νίκη σε 12 εκτός έδρας ματς η ΜπάμπεργκΗ ήττα από την Μπάμπεργκ στο ματς που έγινε στη Γερμανία δεν την ξεχνάνε στον Πειραιά. Και όπως είπε ο Μάρκο Κέσελ στην ανοιχτή προπόνηση του Ολυμπιακού, μια μέρα πριν από το τζάμπολ του αγώνα του ΣΕΦ (2/12, 21:45, ΝΕΤ) αν η ομάδα του "έχει διαβάσει το μάθημά της από εκείνο το ματς, θα φανεί στο γήπεδο".

Ο νεαρός Σέρβος, που ψάχνει κι αυτός τα πατήματά του (αν και στα τελευταία ματς παίρνει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής) πιστεύει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να πάρει τη ρεβάνς, αλλά και να βάλει δυο βαθμούς στο σακούλι, που θα είναι πολύ σημαντική για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

"Η Μπάμπεργκ μας έβαλε ένα διαγώνισμα στο πρώτο ματς. Αποτύχαμε. Νομίζω ότι έχουμε μελετήσει καλά, πλέον, τον τρόπο με τον οποίο παίζουν οι αντίπαλοί μας και θα καταφέρουμε να απαντήσουμε"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επανέλαβε ότι "κάθε παιχνίδι θέλει προσοχή" και σκιαγράφησε ως εξής την Μπάμπεργκ: "Είναι καλή ομάδα. Τώρα, όμως, θα πρέπει να διαχειριστεί την πίεση που δέχεται, ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εμείς δεν αλλάζουμε στόχους. Θέλουμε να παίζουμε πάντοτε καλά..."

Ο Ντούντα ρωτήθηκε για την διαγραφόμενη παταγώδη αποτυχία της ΤΣΣΚΑ , καθώς μετά την ήττα της από τον Παναθηναϊκό είναι και με τα δυο πόδια εκτός του τοπ-16. Ο Σέρβος, που ουσιαστικά δημιούργησε την αυτοκρατορία της ρωσικής ομάδας σχολίασε:"Δεν είναι καταστροφή. Αυτό ισχύει για μια ομάδα όταν εξαφανίζεται εντελώς από τον χάρτη. Δε πιστεύω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο με την ΤΣΣΚΑ".

Ο Ολυμπιακός 18-0, η Μπάμπεργκ 0-12

Ο αγώνας στο ΣΕΦ έχει ένα χαρακτηριστικό. Ο Ολυμπιακός μετράει 18 συνεχόμενες νίκες στο γήπεδό του (έχει να χάσει από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου 2008-09, όταν ηττήθηκε από τη Λε Μαν. Στον αντίποδα η Μπάμπεργκ έχει 12 συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες. Μια φορά έχει νικήσει μακριά από το γήπεδό της.

Κι αυτό συνέβη πριν από ... τέσσερα χρόνια, όταν δηλαδή στις 9/2/2006 είχε επικρατήσει της ΑΕΚ στο Γαλάτσι. Ήταν μια σπουδαία σεζόν για τη Μπάμπεργκ τότε, καθώς με 7-7 προκρίθηκε στους "16", αν και εκεί δεν κατάφερε να κάνει νίκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...