ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ανησυχεί για Κόουλ ο Χότζον

Εκ φύσεως απαισιόδοξος είναι ο Τζο Κόουλ, κατά τον Ρόι Χότζον και ο Άγγλος προπονητής ανησυχεί μήπως ο παίκτης του δεν είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Για το λόγο αυτό συμπαίκτες και τεχνικό τιμ της Λίβερπουλ δίνουν την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη στο Άγγλο μέσο.

Η δύσκολη προσαρμογή μετά την μεταγραφή από την Τσέλσι στη Λίβερπουλ, αλλά και η κακή αγωνιστική παρουσία των «κόκκινων» στη σεζόν είναι λόγοι που ο Χότζον φοβάται ότι έχουν ρίξει ψυχολογικά τον Κόουλ. Δείχνει πάντως εμπιστοσύνη στις ικανότητες του ποδοσφαιριστή του και ελπίζει να τον έχει σύντομα πάλι σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς:

«Δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος χαρακτήρας. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, επηρεάζεται ιδιαίτερα. Όλοι στην ομάδα προσπαθούν να τον κάνουν να προσαρμοστεί και να μην πάρει πάνω του μεγάλες ευθύνες γρήγορα, γιατί του αρέσει να αναλαμβάνει γενικά ευθύνες. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο Τζο θέλει πάρα πολύ να μου αποδείξει πράγματα. Είναι ένας παίκτης ποιότητας. Όσο πιο γρήγορα εγκλιματιστεί τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...